Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.561
- 6.800
- 2.323
O herifi ben hiç seyretmedim sen ne kadar seyrettin?o herife 5 milyon bonservis verilir mi ya?
morutan kalsın daha iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O herifi ben hiç seyretmedim sen ne kadar seyrettin?o herife 5 milyon bonservis verilir mi ya?
morutan kalsın daha iyi.
1. ve 2. alternatifler kim bu senaryoda?3. yedek olacak adama o paraları vermek saçmalık.
Ndombele yaştan dövüyor hepsini. Bir de daha komple futbolcu. Lyon zamanlarına döndürebilirsek inanılmaz iş yapar.Bende de sıralama Parades = Fred > Ndombole
Paredes daha iyi oyuncu Fred daha istikrarlı. Güncel kadroya Fred daha çok hitap eder.Peki abi sence Fred mi Parades mi?
Sağ iç oynar Hamit gibi.Birisi bana rashica nın bu defansif özellikleri ile 8 numarada oynayabileceğini söylesin...
30 üstü alınsa bu yaş ne yeeeaaa dersiniz. 23 yaşında 4 yıllık olsa beğenmezsiniz. İsteğiniz nedir? 10 yaşında 1 senelik 100k euro mu?Tete işi bi tarafımızda patlayacak gibi duruyor hele 4.5 yıllık doğruysa facia
Tete için de uçuk rakamlar dönmeye başladıysa sosyal medyada aldık herhalde. Bilerek pahalı gösteriyorlarTansel: şunları istiyor şu imza prasını istiyor diye yazılıyor, açıklanınca onun da öyle olmadığını göreceksin. Zahada da aynısını yaptınız 2 günde bambaşka şartlarda aldık
inşallah seyretmezsin. seyretmeyiz.O herifi ben hiç seyretmedim sen ne kadar seyrettin?
Daha bugün yazdık,bu adamla resmen telepatik bağım varHerkes yaz uykusunda olduğuna göre erden timur bi bomba patlatir(paredes ve rashicayla uyumaya devam)
Sağ iç oynar. Zaten sürekli iç koridorlarda da geziniyor. Komple topçu adam.Birisi bana rashica nın bu defansif özellikleri ile 8 numarada oynayabileceğini söylesin...