Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle ribaundları toplayacak aynı zamanda oyunu yönlendirecek birisi lazım keza az top kaybedecek. Hatta Rashica’nın önemli yönlerinden birisi de buydu.

Takım geçişçi doldu ama sete oturduğumuzda doğru yönlendirmeleri yapacak oyuncu eksik.
Tam da bunu kastetmiştim, çok güzel ifade etmişsin, bravo...İsmi geçenler arasında bu tanıma neredeyse tek uygun ve transferi an meselesi diye lanse edilen adam Paredes olduğu için onu önceledim kaç defadır. Keşke kariyer hitini henüz yapmamış, ileride Paredes' in de ötesine ulaşabilecek, 20 li yaşların ortasını henüz bulmuş-bulmamış birilerine yönelebilsek. Aklıma, önceki transfer dönemlerinde bahsi geçen M. Kaba geldi mesela profil olarak. Ancak Erden başkan yoğurdu o şekil yemeyi tercih etmiyor anlaşılan; yeniden yükselişe geçmelerini umarak, zirveyi görmüş ve bir sebeple düşüşe geçmiş adamlara yöneliyor. Aklıma tam yatmasa, yerinde ve zamanında farklı stratejiler de uygulamaktan geri durmaması gerektiğini düşünsem de bu konuda kendince haklı sebepleri olabileceğini anlarım. Geleceğe yatırım için yaptığı Yusuf Demir hamlesi onun da canını sıkıp hevesini kırmıştır muhtemelen ki scout ekibinin iyi raporlama yapması gerekirdi o hususta. Bizim kulüplerin hiçbirinde sağlam bir scout ekibi yok; ahbap-çavuş ilişkileriyle bu seviye profesyonel işleri sağlıklı yürütmenin imkan ve ihtimali yok...

Islandım...
F29V5jxW0AE34jh
Müthiş bir şey yav Felix in formayı giymesi kadar heyecanlandırmıyor ama.

5 saattir burdayız,sanki felix ya da gendouzi geldi anasını satayim

Zanioloya 30+ teklif gelmişse salmak en mantıklısı çünkü en fazla 35e gidecek ve garantisi yok. Onun yerine yine 23 yaşında bir tete koyup hem zaniolodan kar edeceğiz hem de ilerde 20+ bonservis getirebilecek bir oyuncu kazanmış olacağız. Amacımız her sene şampiyonlar ligi yapıp senede 1-2 20mluk oyuncu yetiştirmek olmalı kısa vadede

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Meral guven gel tarot tahmini yap kadın,hasret kaldık.basaksehir ve fb kaçıncı bitirecek sezonu soyle,yoksa bjk önlerinde mi bitirecek🫠

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt