Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.130
- 20.031
- 3.313
Link alalim renkdaşFenerliler yanıyor yanıyorspace odası coştu
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Link alalim renkdaşFenerliler yanıyor yanıyorspace odası coştu
![]()
Olm adam Türkçe bile anlamıyor ne bu Hakan sevdan

Oladabilir sankialakası yok
Tam da bunu kastetmiştim, çok güzel ifade etmişsin, bravo...İsmi geçenler arasında bu tanıma neredeyse tek uygun ve transferi an meselesi diye lanse edilen adam Paredes olduğu için onu önceledim kaç defadır. Keşke kariyer hitini henüz yapmamış, ileride Paredes' in de ötesine ulaşabilecek, 20 li yaşların ortasını henüz bulmuş-bulmamış birilerine yönelebilsek. Aklıma, önceki transfer dönemlerinde bahsi geçen M. Kaba geldi mesela profil olarak. Ancak Erden başkan yoğurdu o şekil yemeyi tercih etmiyor anlaşılan; yeniden yükselişe geçmelerini umarak, zirveyi görmüş ve bir sebeple düşüşe geçmiş adamlara yöneliyor. Aklıma tam yatmasa, yerinde ve zamanında farklı stratejiler de uygulamaktan geri durmaması gerektiğini düşünsem de bu konuda kendince haklı sebepleri olabileceğini anlarım. Geleceğe yatırım için yaptığı Yusuf Demir hamlesi onun da canını sıkıp hevesini kırmıştır muhtemelen ki scout ekibinin iyi raporlama yapması gerekirdi o hususta. Bizim kulüplerin hiçbirinde sağlam bir scout ekibi yok; ahbap-çavuş ilişkileriyle bu seviye profesyonel işleri sağlıklı yürütmenin imkan ve ihtimali yok...Kesinlikle ribaundları toplayacak aynı zamanda oyunu yönlendirecek birisi lazım keza az top kaybedecek. Hatta Rashica’nın önemli yönlerinden birisi de buydu.
Takım geçişçi doldu ama sete oturduğumuzda doğru yönlendirmeleri yapacak oyuncu eksik.
O kadar bekledik az daha bekleriz gelsin de.
Müthiş bir şey yav Felix in formayı giymesi kadar heyecanlandırmıyor ama.Islandım...
![]()
Hakan delikanlı miAdamın birini 31 ağustos 2023e kadar atmışım 2021 yılında
Cezası bitiyor, ulan
Hz Yusufun mesajını unutan zindan arkadaşıAdamın birini 31 ağustos 2023e kadar atmışım 2021 yılında
Cezası bitiyor, ulan
Bir gün yaşlı ve yıldız futbolcu transferine karşı çıkarsam
Evet belki bir yıldız değil ama bu adamı ayrı seviyorum Sergen, görüşüne saygı duyarım.bence pek beklenecek biri degil