Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç başarısız olup seneye linçlenerek yollansa içeriye soktuğu paraları geri ister mi kısacası Demirören vol 2 görür müyüz ?. Gelecek tüm başkan adaylarının elini kolunu fena bağlayabilir gibi geliyor.
İsteyeceğini sanmam.

Sponsorlukların hepsini kendisine bağladığı için, yeni anlaşmalar yapması gerekecektir yeni yönetimin.

Ali Koç’un çok falsosu var ama Fenerbahçe’yi seviyor, onun verdiği paraları bir daha başkası da vermez.

Onun temel sıkıntısı yüksek egosu ve güç zehirlenmesi. Fenerbahçe yönetiminden kimseyi tanımazsınız, söz geçirebildiği adamları alıyor sadece.

Adam her bolge için aynı düzeyde alternatif diyo, rashicanin oynadigi yer icin bile 3-4 alternatif diyor,gecen haziranda dedigi gibi.avrupa ve yildiz diyor ama siz bilirsiniz
Screenshot_20230808_011839_Chrome.jpg
Screenshot_20230808_011910_Chrome.jpg

allah korusun olur da galatasaray formasıyla maca cıkarsa, teteye saydırırken ben de sana soracagım kisisel bir durum mu diye
hayatında bir kez izlemediğin adama bu kadar ön yargılı olman saçma.Sence bu topçu neden leş ? He tabi Galatasaray formasına layik değilse o an saydırırız .Saydırmamız Formamıza olan sevgi saygımızdandır .

1. Yusuf ismen biliniyordu ama hangi riskle nasıl bir potansiyel vaad ettiği filan, profesyonellerin karar vermesi gereken teknik bir konu idi. Bizde bomboş geçmesi muhtemel 2. sezonuna girmek üzereyken, Avusturya MT nın gelecek vaad eden oyuncusu sıfatıyla, bir Avusturya takımından hala bir teklif bile gelmemiş olması düşündürücü ki ederi olan futbolculara gayet güzel bedeller ödeyen kulüpler var orada...

2. Gerçek değildir herhalde, demekten kendimi alamadım, kusura bakma, bu saatte kurcalamak da istemedim doğrusu, yarın bakarım. Kafayı mı yediler, Antep' in eti ne budu ne; öyle potansiyel vaad eden bir çocuksa yeri TSL mi olmalı vs vs vs?!..
Kiralamak isterler de verdiğimiz bonservisi vermezler kolay kolay.

Antep dediğim Antwerp :asd:

Gerçi yaşına göre biraz fazla fizikli sahada

hayatında bir kez izlemediğin adama bu kadar ön yargılı olman saçma.Sence bu topçu neden leş ? He tabi Galatasaray formasına layik değilse o an saydırırız .Saydırmamız Formamıza olan sevgi saygımızdandır .
videolarını izledim
vaktin olursa sen de izle
neden les oldugunu hemen anlarsın diye tahmin ediyorum

Bu ramos gelir arkadaşlar,herif avrupa kupası diyo.birileri feda edilecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt