Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bak tamam rashica bizim içim çok önemli bende istiyorum gelsinde kulübü indirim yapmıyorsa çokta bişey kaybetmeyiz tete Zaha Zaniolo kerem üst düzey adamlarımız var zaten elimizde adam rashicadan daha iyi olanını aldı hemde 2 tane transfer oburluğu yapmaya gerek yok 3-4 milyona olursa olur o iş rashica 27-28 yaşında ederi o zaten 10 milyona falan alınırsa taraftar baskını kaldıramaz

Abi bak tamam rashica bizim içim çok önemli bende istiyorum gelsinde kulübü indirim yapmıyorsa çokta bişey kaybetmeyiz tete Zaha Zaniolo kerem üst düzey adamlarımız var zaten elimizde adam rashicadan daha iyi olanını aldı hemde 2 tane transfer oburluğu yapmaya gerek yok 3-4 milyona olursa olur o iş rashica 27-28 yaşında ederi o zaten 10 milyona falan alınırsa taraftar baskını kaldıramaz
kiminle konusuyon renktas

Zaniolo giderse acil Raşitsa gelmeli tete'yi herkes ilk 11'e yazmış ama ne vereceği belli değil. Bu herifi 3-4 kere izledim ama et mi balık mı anlayamadım.
Tete henuz tras ya,zaniolo yerine alınmaz cok rahatım.zaniolo giderse felix aliriz.erden bey akillidir

8 oynayabilecek 6 ne abi?
Hayali orta sahalardan bahsediyoruz

Tam doğru profili anlatıyor ama ifadeyi ters yazmışlar. 6 da oynayabilecek 8 numara demek istiyor ve TAM NOKTA ATIŞI OLUR bu profil gelirse... Tabi oyun kurma, atak yönlendirme, arada bir ince anahtar paslar atma gibi özellikleriyle beraber iyi 6 numara özellikleri olacak üst düzey biri olması lazım.

1691447594896.webp

Bak bu da dogru,zaniolo kalırsa nasıl olacak demisler

Parades'in oyun özellikleri bizim 6-8'e daha çok uyacak gibi geliyor. Geçen sene Kadıköy deplasmanında Oliveira yerine dripling özelliği yüksek biri olsaydı muhtemelen o gün kazanamayabilirdik ama Oliveira'nın attığı her top rakibi bitirdi bir süre sonra ileriye bile çıkartmadı.

Bize dripling yerine ceza kesecek topçu lazım karşı takım prese ya da toplu hücuma gelirken topu kaparsak Tete, Rashica, Zaha, Kerem bunlara uzun ve ara toplar atıp 2'ye 2 bir çok pozisyon yaratabilir. Umarım net bir hamle yaparız çünkü 8 numara en kritik mevki olacak.

Tam doğru profili anlatıyor ama ifadeyi ters yazmışlar. 6 da oynayabilecek 8 numara demek istiyor ve TAM NOKTA ATIŞI OLUR bu profil gelirse... Tabi oyun kurma, atak yönlendirme, arada bir ince anahtar paslar atma gibi özellikleriyle beraber iyi 6 numara özellikleri olacak üst düzey biri olması lazım.
Böyle bir profil oyuncu dünyada yok. Bana yazar mısın 6da oynayabilecek 8 numaraları?

10m diyen kaynak kim? 5-6 arasına bitirmek istediğimiz konuşuluyor. 10m versek şimdiye çoktan biterdi transfer zaten.

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira Paredes
Tete Zaha Kerem
Icardi

Gecen sezona göre 4 degisiklik olacak ilk 11 de

Önemli olan takima atletizm ve kalite katmakti ve bunu yaptigimizi düsünüyorum

Daha güclü bir takim olacagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt