Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo'yu guimaraes ile takaslayalım. Şampiyonlar liginde yarı final oynarsak 10 milyon euro bonus veririz.

3 elemedeki takımları aslında daha güçlü bekliyordum Benfica Shaktar falan geliyordu eskiden

Bizim bu sıkıntılı fesih olaylarında Bi şanssızlığımiz var hatta bazen sorun olmayan oyunculari da almıyoruz-Modeste,Botheim gibi- ama gittik tek katkı vermeyecek olan Oğulcani aldık ve ceza yedik.Tetede de umarım bu sebepten vazgeçmeyiz

uğur k isimli şahıs yine birilerine şirin görünmek maksadıyla tete ve zaha icardiyi besleyemez diye saçma bir argüman türetmiş.

sanki zaniolo asist odaklı bir kanattı da ne hikmetse tete sonrası aklına geldi.

bir de besleyen kanat olarak ghezzal örneklemiş, açıp baksın bakalım bjk öncesi ne kadar asist yapmış bu arkadaş :D

Tete konusunda bir tek Shaktar scout ekibine güveniyorum breziya'dan iyi oyuncular buluyorlardı. Bir kaç yerde gördüm iyi olsa satarlardi vs flan biraz araştırdım çoğu oyuncuları 5-6 sene oynatmis veya bir yerlere kiralamış ondan sonra satmış. Genelde satışlardan 25 veya sonraki yaşlar

Muslera-Boey-Abdul-Nelsson-Kazimcan-Lucas-Demirbay-Zaniolo-Zaha-Tete-Icardi artık benim aklımdaki kadro budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt