Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğur k isimli şahıs yine birilerine şirin görünmek maksadıyla tete ve zaha icardiyi besleyemez diye saçma bir argüman türetmiş.

sanki zaniolo asist odaklı bir kanattı da ne hikmetse tete sonrası aklına geldi.

bir de besleyen kanat olarak ghezzal örneklemiş, açıp baksın bakalım bjk öncesi ne kadar asist yapmış bu arkadaş :D

Boş boş konuşuyor, futbolu da FM sanıyor, teori yorumu yapabilirsin ama sahada ne vereceğini kimse bilemez

uğur k isimli şahıs yine birilerine şirin görünmek maksadıyla tete ve zaha icardiyi besleyemez diye saçma bir argüman türetmiş.

sanki zaniolo asist odaklı bir kanattı da ne hikmetse tete sonrası aklına geldi.

bir de besleyen kanat olarak ghezzal örneklemiş, açıp baksın bakalım bjk öncesi ne kadar asist yapmış bu arkadaş :D
Yav ben turkiyeyi terkettim zamanında bir futbol kulübünde çalışıyordum ama parasını beğenmediğim ve sektörde torpil olmadan bir yere gelemeyeceğimi anlayınca cektim gittim ülkeden-ki o işi de torpille bulmustum- bunun gibi akisizlarin bu işten bir dünya para alması çok koyuyor cidden valla.Bi halt bildikleri yok çoğunun çıkıp iki saçma sapan romantiklik yapıp kitle kazanıyorlar, yok efendim maldinin dayısının oğlu bilmem ne sanatçısıymis deyip hortum gibi para çekiyorlar.Bu zata da kimse çıkıp demiyor ki zaha gibi çizgiyi muazzam kullanan bir adam nasıl bekleyemiyorus, çizgiye inip korner çizgisinden şut mu çekiyor bu adam ne yapıyor.Zahayi 10 maç bile izlemiştir kesin eminim

atıldı mı bilmiyorum ama Tete hakkında bir analizi paylaşayım;

Selo denen tenneke..:ROFLMAO:

Sen floryadan alsan alsan cop tenekesi alirsin..

Onu da biz senin arkana baglariz, kadikoy kurbalidereye kadar aglayarak gidersin..

Adami boyle pas pas ederler..

EIUF-1IXYAEbm6r.jpg

zaniyola son macta mesela yine sacma sapan hareketler yapip düsmüstü paso

tete denen eleman zalgirisi mesela donunda sallardi

zaniyola bunu yapamiyor malesef

zaniyolaya acik alanda oynayan bir rakip olacak

bunu da ligte cok zor bulursun

Tete neye göre donunda sallardı? Zaniolo bizim takımda olmasa ve transferi söz konusu olsa aynı şey onun için de söylenir.
zaniyola son macta mesela yine sacma sapan hareketler yapip düsmüstü paso

tete denen eleman zalgirisi mesela donunda sallardi

zaniyola bunu yapamiyor malesef

zaniyolaya acik alanda oynayan bir rakip olacak

bunu da ligte cok zor bulursun

Zaniolo gibi bir değerden çıkıp Tete gibi riskli bir transfere girmek anlamlı gelmedi.

Ben Zaniolo'nun gecen seneki performansindan hic memnun degilim ama bu sene cok daha iyi oynayacagini dusundugum icin satilmamasini umut ediyorum.

Tete neye göre donunda sallardı? Zaniolo bizim takımda olmasa ve transferi söz konusu olsa aynı şey onun için de söylenir.

tamam da aga herif bize uymadi iste besbelli

zorlamaya gerek yok

zaniyolayi tasiyacak bir takim yok bizde

tete videolardan gördügüm kadariyla dar alanda daha becerikli bir eleman

bize de bastan beri böyle birisi lazimdi oraya

yanina bir de rasikayi cekersin ve sag kanadin kusursuz olur

olm güldük eglendik ama cidden durum bu lan
bir oyuncudan hicbir yazili söz almadan bu riske nasil girersin hic anlamam
hani kapa bildirip alamamak baska bir sey, istanbul tatili yaptirip alamamak baska bir sey
cok cok cok degisik bir rezillik bu

Zaniolo gibi bir değerden çıkıp Tete gibi riskli bir transfere girmek anlamlı gelmedi.
Zaniolo’dan tete için çıkılmadı gibi. Ondan gelecek parayı 8 numaraya ve 10 numaraya harcayacaklar. Hazır boşta da 23 yaşında Brezilyalı bir kanat oyuncusu varsa bu yapılan hamleler çok mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt