Üşenmedim Uğur'un Tete hakkında söylediklerini hızlı dinleyip ana maddelerini yazdım. Bence söylediklerinde hiçbir problem yok.
- Takımın Icardi odaklı, onu besleyecek oyunculara ihtiyacı var. Tete böyle değil.
- İlk 11'de hiçbir yere oturmuyor (Zaniolo kaldığı durumda)
- 2.5 maaş yedek kanata verilmez. Zaniolo kalırsa veya Rashica gelirse Tete yedek kalır.
- O bölgede çok şişkinlik var.
- Kamp geçirmemiş.
- Tete skor kovalayan birisi. Zaha ve Zaniolo da böyle.
- Tete 11 olacaksa niye Zaniolo'dan çıkıyorsun? Zaniolo daha iyi.
- Madem Zaniolo satıyorsun niye Rashica almıyorsun?
- GS'nin hiçbir ihtiyacını karşılamıyor.
- Maaş bütçesinin şişirilecek yeri burası değil.
- Rashica alırsan oynayacak ve maaşı daha az olacak. Rashica'nin yedeğine bu kadar maaş verilmez.
- İlk defa Erden Timur'un bir transferine %100 katılmıyorum.
- Transfer tatlı bir zehir. Taraftar hep daha fazlasını ister.
- GS'nin transfer şımarıklığı hakkı bitti.
- Senin transfer politikanı Selahattin Baki belirleyemez.
- Çalım Zaha'da yapıldı zaten. Bu işler çalımla olsaydı FB 5 sene şampiyon olurdu.
- Selahattin Baki'ye cevap vermek için 2.5m euro verilip oyuncu alınmaz.
- Zaniolo Tete için giderse üzülürüm. Zani satıp çok sağlam 8 alırsın hiçbir şey demem.
- Madem bu kadar rahat transfer yapılıyor, ben en iyi 8 numarayı istiyorum. Rashica'yı da istiyorum.
- Gerçek ihtiyaçlara cimrilik yapılmaz.
- Zaha için çalım değer çünkü Zaha Ancelotti'ye salı akşamı dur şuna önlem alayım dedirtir.
- Madem böyle bir para var stoper alın o zaman. Verin 6-7m bonservis 1m maaş genç stoper alın madem para var.
- Oynayacağı kesin olmayan adama 2.5m maaş 3-4m imza parası verilmez.
- Nzonzi'ye de tek başıma itiraz ettiğimde linç yemiştim. O zaman ben her şeyi biliyorum siz bilmiyorsunuz demedim. Ben sadece Icardi ile ilgili endişelerim var dedim, onu da Torreira geldikten sonra söylemedim bir daha.
- GS seviyesinde değil demiyorum, GS'nin ihtiyacı yok diyorum. Önünü tıkadığı oyuncular açısından mantıklı değil.
- Bedavaya alıp iyi paraya satabilmen için ucuz maaş vermen lazım.
- Zaha alınmamış olsa ve Zaniolo'dan çıksan, Tete'ye daha okey olabilirim.
- Bu Icardi'nin takımı. Tete besleyici bir adam değil, kendine oynayan dribblingçi.