Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üşenmedim Uğur'un Tete hakkında söylediklerini hızlı dinleyip ana maddelerini yazdım. Bence söylediklerinde hiçbir problem yok.

- Takımın Icardi odaklı, onu besleyecek oyunculara ihtiyacı var. Tete böyle değil.
- İlk 11'de hiçbir yere oturmuyor (Zaniolo kaldığı durumda)
- 2.5 maaş yedek kanata verilmez. Zaniolo kalırsa veya Rashica gelirse Tete yedek kalır.
- O bölgede çok şişkinlik var.
- Kamp geçirmemiş.
- Tete skor kovalayan birisi. Zaha ve Zaniolo da böyle.
- Tete 11 olacaksa niye Zaniolo'dan çıkıyorsun? Zaniolo daha iyi.
- Madem Zaniolo satıyorsun niye Rashica almıyorsun?
- GS'nin hiçbir ihtiyacını karşılamıyor.
- Maaş bütçesinin şişirilecek yeri burası değil.
- Rashica alırsan oynayacak ve maaşı daha az olacak. Rashica'nin yedeğine bu kadar maaş verilmez.
- İlk defa Erden Timur'un bir transferine %100 katılmıyorum.
- Transfer tatlı bir zehir. Taraftar hep daha fazlasını ister.
- GS'nin transfer şımarıklığı hakkı bitti.
- Senin transfer politikanı Selahattin Baki belirleyemez.
- Çalım Zaha'da yapıldı zaten. Bu işler çalımla olsaydı FB 5 sene şampiyon olurdu.
- Selahattin Baki'ye cevap vermek için 2.5m euro verilip oyuncu alınmaz.
- Zaniolo Tete için giderse üzülürüm. Zani satıp çok sağlam 8 alırsın hiçbir şey demem.
- Madem bu kadar rahat transfer yapılıyor, ben en iyi 8 numarayı istiyorum. Rashica'yı da istiyorum.
- Gerçek ihtiyaçlara cimrilik yapılmaz.
- Zaha için çalım değer çünkü Zaha Ancelotti'ye salı akşamı dur şuna önlem alayım dedirtir.
- Madem böyle bir para var stoper alın o zaman. Verin 6-7m bonservis 1m maaş genç stoper alın madem para var.
- Oynayacağı kesin olmayan adama 2.5m maaş 3-4m imza parası verilmez.
- Nzonzi'ye de tek başıma itiraz ettiğimde linç yemiştim. O zaman ben her şeyi biliyorum siz bilmiyorsunuz demedim. Ben sadece Icardi ile ilgili endişelerim var dedim, onu da Torreira geldikten sonra söylemedim bir daha.
- GS seviyesinde değil demiyorum, GS'nin ihtiyacı yok diyorum. Önünü tıkadığı oyuncular açısından mantıklı değil.
- Bedavaya alıp iyi paraya satabilmen için ucuz maaş vermen lazım.
- Zaha alınmamış olsa ve Zaniolo'dan çıksan, Tete'ye daha okey olabilirim.
- Bu Icardi'nin takımı. Tete besleyici bir adam değil, kendine oynayan dribblingçi.
Uğur çok yoruyor beni ya. Zaniolo'nun gittiği artık kesin gibi, Zaniolo gidince uygun rakama getirebileceğin seneye de iyi paralara satabileceğin bir oyuncuya ihtiyacın var. Tete bütün kutuları dolduruyor şu şartlarda.

Tete ve Zaha gibi içeriye hamle yapabilen oyuncuların varlığı forvetlere de alan açılmasına imkan veriyor. Kenardan ortaya doldur boşalt futboluyla ligde idare ederiz ama Avrupada o taktik işlemez.

Erden Timur’la kafamız 1e1 uyuşuyor. Zahaya girmeli diye kaç kez yazdım çekti aldı. Zaniolo yerine çok mantıklı diye düşüyordum o da olacak gibi. Şimdi de merihi yazmışlar, nelson yerine Merih olursa yabancı sınırıyla alakalı sorununuz kalmaz.
Orta saha için de biraz riskli ama ndombele alabilir. Eğer midjso ve Sergio beraber giderse Parades de ayrıca gelebilir
Erden Timur u çok seviyorum ama bu olayları sadece Erden beye mal etmek Okan hoca ya Ayhan Akman a falan biraz haksızlık oluyor. İstişare içerisinde olmadan Erden bey tek başına yapmıyordur transferleri...

Erden Timur u çok seviyorum ama bu olayları sadece Erden beye mal etmek Okan hoca ya Ayhan Akman a falan biraz haksızlık oluyor. İstişare içerisinde olmadan Erden bey tek başına yapmıyordur transferleri...
Doğru genel olarak transferin başında diye yazdım, Okan hoca da bire bir olayın içinde

Tete transferi öncelik değil aslında çünkü bize taş gibi orta saha lazım.

Ama Tete alınırsa taraftarın hoşuna gider çünkü stilini biraz Mahrez'e benzetiyorum. Dar alanda etkili oyuncu.

Sağ kanat Rashica tete
Sol kanat zaha kerem
Morutan zaniolo yunus yolcu
Yeterince açık değil mi?
Bana uyarda bakalım bu söylenenler olacak mı. Özellikle gitmesi gerekenler belli olması lazım artık transferin sonuna doğru iyice hareket alanın kısıtlanacak

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Eğri oturup doğru konuşalım Tete işi bir transfer şımarıklığıdır.Twitter tayfanın da 'çalım attık,çalım attık' goygoyu beni rahatsız ediyo yıllarca şikeciler yaptı bu muhabbeti sonucu malum.Ayakların yere basması ve ihtiyaçlarımızı giderip transferi kapamamız gerkiyor hele hele Taslica'nın falan adının geçmesi iyice tilt ediyor beni 5 senedir arabistan'da çinde takılan paragöz adamı yıllık 8-10 maliyetle falan getirmek yüzyılın en anlamsız işi olur.Geçen sene evet İcardi müthiş katkı verdi ama adamın katkı vermesinin en büyük sebebi takım oyununa uyum sağlamasıydı bu sene de önceliğimiz bu takım oyununu üst seviyeye çıkarmak olmalı."Talisca alam Tete alam çalımcı oyuncu alam 9382132 tane gol atam xd" öyle bir dünya yok.Çalımcının kralı Zaha'yı almışsın zaten,Keremle birlikte nasıl kullanırız roller üst üste biner mi onu düşünüyorum ben bi de Tete'ye meteye ne gerek var?

Üşenmedim Uğur'un Tete hakkında söylediklerini hızlı dinleyip ana maddelerini yazdım. Bence söylediklerinde hiçbir problem yok.

- Takımın Icardi odaklı, onu besleyecek oyunculara ihtiyacı var. Tete böyle değil.
- İlk 11'de hiçbir yere oturmuyor (Zaniolo kaldığı durumda)
- 2.5 maaş yedek kanata verilmez. Zaniolo kalırsa veya Rashica gelirse Tete yedek kalır.
- O bölgede çok şişkinlik var.
- Kamp geçirmemiş.
- Tete skor kovalayan birisi. Zaha ve Zaniolo da böyle.
- Tete 11 olacaksa niye Zaniolo'dan çıkıyorsun? Zaniolo daha iyi.
- Madem Zaniolo satıyorsun niye Rashica almıyorsun?
- GS'nin hiçbir ihtiyacını karşılamıyor.
- Maaş bütçesinin şişirilecek yeri burası değil.
- Rashica alırsan oynayacak ve maaşı daha az olacak. Rashica'nin yedeğine bu kadar maaş verilmez.
- İlk defa Erden Timur'un bir transferine %100 katılmıyorum.
- Transfer tatlı bir zehir. Taraftar hep daha fazlasını ister.
- GS'nin transfer şımarıklığı hakkı bitti.
- Senin transfer politikanı Selahattin Baki belirleyemez.
- Çalım Zaha'da yapıldı zaten. Bu işler çalımla olsaydı FB 5 sene şampiyon olurdu.
- Selahattin Baki'ye cevap vermek için 2.5m euro verilip oyuncu alınmaz.
- Zaniolo Tete için giderse üzülürüm. Zani satıp çok sağlam 8 alırsın hiçbir şey demem.
- Madem bu kadar rahat transfer yapılıyor, ben en iyi 8 numarayı istiyorum. Rashica'yı da istiyorum.
- Gerçek ihtiyaçlara cimrilik yapılmaz.
- Zaha için çalım değer çünkü Zaha Ancelotti'ye salı akşamı dur şuna önlem alayım dedirtir.
- Madem böyle bir para var stoper alın o zaman. Verin 6-7m bonservis 1m maaş genç stoper alın madem para var.
- Oynayacağı kesin olmayan adama 2.5m maaş 3-4m imza parası verilmez.
- Nzonzi'ye de tek başıma itiraz ettiğimde linç yemiştim. O zaman ben her şeyi biliyorum siz bilmiyorsunuz demedim. Ben sadece Icardi ile ilgili endişelerim var dedim, onu da Torreira geldikten sonra söylemedim bir daha.
- GS seviyesinde değil demiyorum, GS'nin ihtiyacı yok diyorum. Önünü tıkadığı oyuncular açısından mantıklı değil.
- Bedavaya alıp iyi paraya satabilmen için ucuz maaş vermen lazım.
- Zaha alınmamış olsa ve Zaniolo'dan çıksan, Tete'ye daha okey olabilirim.
- Bu Icardi'nin takımı. Tete besleyici bir adam değil, kendine oynayan dribblingçi.
Şurada yazılan tete olacaksa niye zaniolo dan çıkıyorsun lafı bile algıdan ibaret. Tete gelecek diye zaniolo yu satıyorlar algısını taraftarın kafasına sokmaya çalışıyor tam tersi bir durum söz konusu iken. Zaniolo nun gitme durumuna karşı tete transferi yapılacaksa yapılır.

her bölgenin en iyisini almaya çalışan bir adamın vizyonu sorgulanmaz beee

kesin erden başkan 8 no almayacak
bu salolara göre tete gelince

8 inde kralı gelir 10 nunda

bomboş yorumlar
adam çok net görüyor defoları gidiyor en kralını alıyor

uğur gibi sinsilerin tek derdi karşı tarafa şirin gözükmek

teknik olarak yaptığı yorumda yanlış!!!

bir takımın gol yükünü sadece bir futbolcu karşılayamaz

tam şampiyonluk maçlarına çıkarken 5 hafta icardiden hariç gol atan olmadı!

mal mal adamlar yorumcu oluyor şu ülkede!!!

Uğur çok yoruyor beni ya. Zaniolo'nun gittiği artık kesin gibi, Zaniolo gidince uygun rakama getirebileceğin seneye de iyi paralara satabileceğin bir oyuncuya ihtiyacın var. Tete bütün kutuları dolduruyor şu şartlarda.

Tete ve Zaha gibi içeriye hamle yapabilen oyuncuların varlığı forvetlere de alan açılmasına imkan veriyor. Kenardan ortaya doldur boşalt futboluyla ligde idare ederiz ama Avrupada o taktik işlemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt