Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.769
- 18.862
- 1.188
Kreuzberge genel ev dikerdim rdas
Sen
Isime son verirdim, Almanya da müstakil ev, Türkiye ege de güzel bi yazlik, gerisini bankaya yatirirdim manyak faiz veriyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kreuzberge genel ev dikerdim rdas
Sen
Gece deli etti yav, neymiş icardiye kim asist yapacakmış. Ulan dana sadece icardi mi gol atacak. Zahanın asist melekelerini sorguluyor ya, ne kadar boş kafaya sahip olduğunu dün gördüm. Bunun kafasında tetenin zahanın her aldığı topla kaleye gittiği icardinin 3 gol attığı bir gs var. Kerem mi asist yapacak diyor öyle bi potansiyeli yok dedi bastım küfürü zaten oradaher bölgenin en iyisini almaya çalışan bir adamın vizyonu sorgulanmaz beee
kesin erden başkan 8 no almayacak
bu salolara göre tete gelince
8 inde kralı gelir 10 nunda
bomboş yorumlar
adam çok net görüyor defoları gidiyor en kralını alıyor
uğur gibi sinsilerin tek derdi karşı tarafa şirin gözükmek
teknik olarak yaptığı yorumda yanlış!!!
bir takımın gol yükünü sadece bir futbolcu karşılayamaz
tam şampiyonluk maçlarına çıkarken 5 hafta icardiden hariç gol atan olmadı!
mal mal adamlar yorumcu oluyor şu ülkede!!!
Şurada yazılan tete olacaksa niye zaniolo dan çıkıyorsun lafı bile algıdan ibaret. Tete gelecek diye zaniolo yu satıyorlar algısını taraftarın kafasına sokmaya çalışıyor tam tersi bir durum söz konusu iken. Zaniolo nun gitme durumuna karşı tete transferi yapılacaksa yapılır.
Konuşulmayacak gibi değil aşırı derecede saçmaladıUğur amacına ulaşmış zira anlamadığım şekilde dünden beri kendisi konuşuluyor şu ortamda.
Çok sağlam bir 8 alcaz o kesinleşti artık.
Ulan geçen sezon da bütün asistleri Kerem yaptı neredeyse adama... Angelinho falan niye alındı anasını satayım. Yahu resmen algı yapıyor işte. Nasılsa Galatasaraylılar cepte biraz da fenerli bjk li adam çekeyim diyor kanala...Gece deli etti yav, neymiş icardiye kim asist yapacakmış. Ulan dana sadece icardi mi gol atacak. Zahanın asist melekelerini sorguluyor ya, ne kadar boş kafaya sahip olduğunu dün gördüm. Bunun kafasında tetenin zahanın her aldığı topla kaleye gittiği icardinin 3 gol attığı bir gs var. Kerem mi asist yapacak diyor öyle bi potansiyeli yok dedi bastım küfürü zaten orada
Kişisel yorum, satışlarla birlikte ciddi kaynak olacak sonuçta. Sağlam bonservis verip baya üst düzey bir isim alınacağı kanaatindeyim. Erden bey de farkında en elzem yerin ortasaha olduğunun. En iyisini getirecektir yine.Kim diyo