Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5833.webp

Şuanki takıma oturacak bir ortasaha bu. Bunun için beklediğimize inanıyorum 10 numarada hala.

Tete fırsatı oluştuğu için orta sahaya daha iyi transferler yapabilmek adına gönderilmeli: Zaniolo
Rashica aynı zamanda sağ bek ve sol bek alternatifi de olabileceği için gönderilmeli: Dubois
Kaliteli 8 numara için ilk gönderilmesi gereken: Oliviera
Torreira'nın yedeği olarak potansiyelli 6 numara için vedalaşılacak olan: Midtsjö
Son gün Felix gibi bir fırsat tansferi olacaksa, mecburen gönderilmesi gereken: Morutan

Not: Potansiyel 6 numara aynı zamanda (Donk gibi) stoper de oynayabiliyor olursa o mevki için ayrıca transfer yapılmak zorunda kalınmaz.
Raşika bek alternatifi mi?? Anladık adam defansa katkı veriyor da stopere kadar koyulacak heralde yakında :)

raşika da gelecek, 8 de gelecek belki 10 da gelecek hatta stoper bile gelecek.. böyle bir kadro oluşturursan talepte gelecek oyuncularına.. önemli olan uygun maliyetle oyuncu yakalayıp iyi fiyatlara satış yapmak bu saatten sonra..

Konuşulmayacak gibi değil aşırı derecede saçmaladı
Uğur hep böyleydi, bir şey değişmedi.

Garip olan reelde sus pus birisiydi yıllar önce, nasıl yayınlarda böyle atarlı oluyor ona şaşırıyorum.

Pogba falan gelecek diye çok korkuyorum...

Adamın kendisi ve babası burada kalmak istiyor diye açıklama yapıp duruyorlar. Kulüpten her fırsatta gitmeyecek açıklaması geliyor. O zaman iletişimde bir problem var. Şu anda öyle bir algı varki sanki Zaniolo için 30m çok büyük bir teklifmiş de kesin satılması gerekiyormuş şeklinde. Biz Zaniolo'nun kalmasını istiyoruz, Zaniolo da kalmak istiyor, ama 30m çok tatlı o yüzden satıyoruza geldi iş.
Zaniolo burada kalmak isterse kalır zaten... Kimse zorla oyuncuyu gönderemez. Bazı açıklamalar yapılmak zorunda. Kimse ben burada oynamak istemiyorum falan demez zaten.

Zaniolo transfer edilirken de kumbara gibiydi zaten bugün 15 e al yarın 35 e sat transferi. İyi oyuncu potansiyel barındıran bir oyuncu. Süper star olabilecek bir oyuncu... Buna kabulüm. Ama aynı zamanda tek tek belirtmek istemeyeceğim olumsuz potansiyelleri de barındıran bir oyuncu.

Şahsen ben kalmasını isterim. Daha önce de yazdım bunu Cl de büyük rakiplere karşı kendini daha da büyük gösterecek oyunlar sergileyebilir. Piyasasını da arttırır. Ama ne yazık ki en fazla 35 milyon edecek... Ama böylesine egosu yüksek oyuncuları takımda idare edebilmek kolay değil. Bunu da düşünmek gerekir.

Yalnız biraz underrated transfer lazım. Ne kadar etiket alırsan al hiçbirisi 1M’e alıp düşük ücretle oynattığın Sacha kadar kazanç getirmiyor, çünkü götürüleri de yüksek oluyor.

Bu nedenle 8-10 hatta stoper’e dahi bilinmeyen isimler düşerse saçma yangın triplerine girmemek lazım.

Aldığın adamlar;
Zaniolo
İcardi
Tete
Angelino
Zaha

hepsi Avrupada piyasası olan isimler. Burada durmak lazım.

Ciddi ciddi hedefi CL kupasına koyuyoruz heralde. Belki hemen olmayacak ama bu işin devamlılığı olursa birgün mutlaka

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Fener'e gider o transfer dönemi sonunda.

Fener fanatiği o çocuk.

Cengiz'i almayacaklar muhtemelen.

Ekambi+Merih yapıp 3. yerli sorununu çözerler kaleye de Navas ya da Livakovic getirirler.
Hocam Merih tam olarak neye göre fanatik bir Fenerbahçeli. Geçmişte yaptığı bir fanatiklik varmı?

aşil tendonu sakatlığı yaşamış biri mi gelecek acaba
bir işaret çıkaracaksak saçlardan dolayı neymarın gelmesi daha olası. :asd:
Anlam çıkaracaksak eğer isimlerden çıkaralım
Truva/Troya
-Tete
-Rashica/Ramos
-U/O
-V/Y
-A

İşin şakası bu postları bir kaç kere atmışlar bu bir operasyon işareti.
2 kere atmışlar zaha ve tete oldu. Fazlası değildir muhtemelen.

Yalnız biraz underrated transfer lazım. Ne kadar etiket alırsan al hiçbirisi 1M’e alıp düşük ücretle oynattığın Sacha kadar kazanç getirmiyor, çünkü götürüleri de yüksek oluyor.

Bu nedenle 8-10 hatta stoper’e dahi bilinmeyen isimler düşerse saçma yangın triplerine girmemek lazım.

Aldığın adamlar;
Zaniolo
İcardi
Tete
Angelino
Zaha

hepsi Avrupada piyasası olan isimler. Burada durmak lazım.

Ciddi ciddi hedefi CL kupasına koyuyoruz heralde. Belki hemen olmayacak ama bu işin devamlılığı olursa birgün mutlaka

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Hedef dünyanın ilk 10 kulübü arasına girmek. Bu bağlamda da yukarıda ismi geçen oyuncular bizim için sıradan oyuncular olacak bir müddet sonra. Mesela angelino ilk 10 takım içerisinde rotasyon oyuncusu olur. Tete de öyle. Hatta abartıyorım zaha da öyle olur zaniolo da. Mevcut konumumuz itibari ile bunlar bize süper star olarak geliyor. İşte Erden Timur vizyonu budur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt