Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete es kaza Brezilya kadrosuna çağırılırsa yakın zamanda CL’de birşeyler yapıp o zaman işler değişir.

Zaniolo için gidecek diyoruz da dış basında hiç haber yok hoca da kalacak gibi konuştu diğer maç bizimle dedi kalırsa rasciha alınmaz gibi ama adam çok direndi bizim için sadece bizi istiyor üzücü olur gelmezse

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Screenshot_20230808_102513.webp

Ugur k sacmalamis

Tete’yi begenmeyebilir kendi yorumudur saygi duyarim ama orta saha’nin tamamen bos oldugunu söylüyor o bölgeye oyuncu almamiz gerekirken kanat aliyoruz demis

Art niyetli bir yorum olmus

Bizim orta sahamiz bos degil,gecen hafta demirbay transfer edildi ayrica sampiyon takim dan tek bir oyuncu bile eksilmedi orta saha da

Bir eksigimiz var profil olarak onun da calismalari sürüyor ama ugur k öyle konusuyor ki sanki torreira’nin yanina oyuncu olmadigi icin dubois’i koyuyoruz oynamasi icin

Torreira-Oliviera-Berkan-Midstjo-Demirbay

Gecen sezon sampiyon olan orta saha’ya demirbay dahil oldu simdilik

Bir yabanci daha gelecek bunun calismalari sürüyor

Ayrica tete icin 2.5 alacak yedek kalacak rashica geldiginde demis ama zaniolo 2.750 aliyor gecen sezon 2 maca ilk 11 basladi sag cizgi de yani genel de yedek kaldi

Sundugu argumanlar sacma

Bu arada usülsüz oyuncu kaçırmalı iş yapmıyoruz Shakhtarlı avukatlarla da kulüple de Fifayla da görüşerek hareket ediliyor.
4 ay sözleşmesi kalmış, belki orta yol bulun 2-3 m göstermelik bir ödeme yapın da denilebilir.
Tamamen iletişimle yürüyor bu transfer. Ha deyince bitmeyebilir, belki çözülmesi 10 gün sürer.

Ugur k sacmalamis

Tete’yi begenmeyebilir kendi yorumudur saygi duyarim ama orta saha’nin tamamen bos oldugunu söylüyor o bölgeye oyuncu almamiz gerekirken kanat aliyoruz demis

Bizim orta sahamiz bos degil,gecen hafta demirbay transfer edildi ayrica sampiyon takim dan tek bir oyuncu bile eksilmedi orta saha da

Bir eksigimiz var profil olarak onun da calismalari sürüyor ama ugur k öyle konusuyor ki sanki torreira’nin yanina oyuncu olmadigi icin dubois’i koyuyoruz oynamasi icin

Ayrica tete icin 2.5 alacak yedek kalacak rashica geldiginde demis ama zaniolo 2.750 aliyor gecen sezon 2 maca ilk 11 basladi sag cizgi de yani genel de yedek kaldi

Sundugu argumanlar sacma
:tbr:

Ucl XI
Muslera
Boey Nelsson Ramos Angel
Parades Torreira
Tete Zaniolo Zaha
Icardi

Bu arada usülsüz oyuncu kaçırmalı iş yapmıyoruz Shakhtarlı avukatlarla da kulüple de Fifayla da görüşerek hareket ediliyor.
4 ay sözleşmesi kalmış, belki orta yol bulun 2-3 m göstermelik bir ödeme yapın da denilebilir.
Tamamen iletişimle yürüyor bu transfer. Ha deyince bitmeyebilir, belki çözülmesi 10 gün sürer.
Sıkıntı o değil. Rusya ve Ukrayna liginden oyunculara ücretsiz bir sene kiralık hakkı var. Bu da diyorki sözleşmem bitiyor zaten kiralık gitsem free olcam ne farkedecek.

Oliveira da bence kalmalı ama Kerem Demirbay transferinden sonra aynı tipte 2 oyuncu tutmak lüks gelebilir.Tabii Kerem Demirbay'ın ne vereceğini de tahmin edemiyoruz henüz.Geçen sene son 1-1.5 aya kadar Oliveira ligin en iyi orta saha oyuncusuydu Torreiranın bile önündeydi performans olarak.Son 1-1.5 ayda Oliveira düştü Torreira yükseldi işler değişti haliyle ama kolayca gözden çıkarılacak bi adam değil.

Ugur k sacmalamis

Sundugu argumanlar sacma
Bizim zaha transferinden sonra bir anda bu tete'nin adı fenerle anılmaya başlandı, zaha transferini felan gölgede bırakır, piyasa değeri 40 milyon felan diyorlardi. O zaman niye böyle yorum yapmadi uğur?
Bize gelince morutandan kötü oldu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aklima dogaclama birsey geldi, patenti benim ha.

susadim teteye bakmaz olaydim istanbulda bir kac tur gezmez olaydim cimboma kaptirdim gitmez olaydim güzel yüzünü görmez olaydiiim.😂😂😂

keşke zaniolo gitmeseydi, tetenin geldiğine göre gidişi %90 gerçekleşti. bu sene şov senesi olacağını düşünüyordum

Üşenmedim Uğur'un Tete hakkında söylediklerini hızlı dinleyip ana maddelerini yazdım. Bence söylediklerinde hiçbir problem yok.

- Takımın Icardi odaklı, onu besleyecek oyunculara ihtiyacı var. Tete böyle değil.
- İlk 11'de hiçbir yere oturmuyor (Zaniolo kaldığı durumda)
- 2.5 maaş yedek kanata verilmez. Zaniolo kalırsa veya Rashica gelirse Tete yedek kalır.
- O bölgede çok şişkinlik var.
- Kamp geçirmemiş.
- Tete skor kovalayan birisi. Zaha ve Zaniolo da böyle.
- Tete 11 olacaksa niye Zaniolo'dan çıkıyorsun? Zaniolo daha iyi.
- Madem Zaniolo satıyorsun niye Rashica almıyorsun?
- GS'nin hiçbir ihtiyacını karşılamıyor.
- Maaş bütçesinin şişirilecek yeri burası değil.
- Rashica alırsan oynayacak ve maaşı daha az olacak. Rashica'nin yedeğine bu kadar maaş verilmez.
- İlk defa Erden Timur'un bir transferine %100 katılmıyorum.
- Transfer tatlı bir zehir. Taraftar hep daha fazlasını ister.
- GS'nin transfer şımarıklığı hakkı bitti.
- Senin transfer politikanı Selahattin Baki belirleyemez.
- Çalım Zaha'da yapıldı zaten. Bu işler çalımla olsaydı FB 5 sene şampiyon olurdu.
- Selahattin Baki'ye cevap vermek için 2.5m euro verilip oyuncu alınmaz.
- Zaniolo Tete için giderse üzülürüm. Zani satıp çok sağlam 8 alırsın hiçbir şey demem.
- Madem bu kadar rahat transfer yapılıyor, ben en iyi 8 numarayı istiyorum. Rashica'yı da istiyorum.
- Gerçek ihtiyaçlara cimrilik yapılmaz.
- Zaha için çalım değer çünkü Zaha Ancelotti'ye salı akşamı dur şuna önlem alayım dedirtir.
- Madem böyle bir para var stoper alın o zaman. Verin 6-7m bonservis 1m maaş genç stoper alın madem para var.
- Oynayacağı kesin olmayan adama 2.5m maaş 3-4m imza parası verilmez.
- Nzonzi'ye de tek başıma itiraz ettiğimde linç yemiştim. O zaman ben her şeyi biliyorum siz bilmiyorsunuz demedim. Ben sadece Icardi ile ilgili endişelerim var dedim, onu da Torreira geldikten sonra söylemedim bir daha.
- GS seviyesinde değil demiyorum, GS'nin ihtiyacı yok diyorum. Önünü tıkadığı oyuncular açısından mantıklı değil.
- Bedavaya alıp iyi paraya satabilmen için ucuz maaş vermen lazım.
- Zaha alınmamış olsa ve Zaniolo'dan çıksan, Tete'ye daha okey olabilirim.
- Bu Icardi'nin takımı. Tete besleyici bir adam değil, kendine oynayan dribblingçi.
bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt