Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu kadar kanat oyuncusunu napcaz bilmiyorum

Böyle cikacak Hoca sanirim :asd:

IMG_6035.webp

tamam hadi Zaniolo'yu 10 numaraya yazalım eyvallah arkasında tor-kerem olursa o ileri hattı taşıması imkansız yabancı 8 alınacaksa mecburen Kerem 10'da oynayacak

mertens 10 numara oynadığı zaman ciddi defansif katkı veriyordu zani'nin verme ihtimali düşük

Gerçekten beklenmeyen mevkiye en azından beklenmeyen adamların gelmesi ilginç oldu

Rashica bekliyorduk mesela Tete geldi

Orta saha transferini bir an evvel tamamlamak lazım

Sonrasında savunmayı 1 takviye ile güçlendirmek lazım

Değerli Admirlerim

Gündem çok dağınık akşam geçen hafta sel yemiş bir şehrin sahasında maça çıkıcaz. Nöbeti ufaktan ufaktan maç başlığına yönlendirip havaya mı girsek

Biz bu kadar kanat oyuncusunu napcaz bilmiyorum

Böyle cikacak Hoca sanirim :asd:

Ekli dosyayı görüntüle 213985
değişik bi kadro.büyük ihtimal rashica yerine tete geldi kabul edilmese de.ama zaniolonun kalıp tete ve rashcianın geldiği durumda da 10 numara alınmaz.1 yabancı ortasaha alıp transferi kapatırız.bu durumda da dubois,midsö ve morutan gider.agustos sonu oliveira gönderip fırsattan istifade bi ortasha alır mıyız o da belki.

şu an kimse planlamayı bilmiyo.sürprizlere hazırlıklı olalım

tamam hadi Zaniolo'yu 10 numaraya yazalım eyvallah arkasında tor-kerem olursa o ileri hattı taşıması imkansız yabancı 8 alınacaksa mecburen Kerem 10'da oynayacak

mertens 10 numara oynadığı zaman ciddi defansif katkı veriyordu zani'nin verme ihtimali düşük
zaniolo kalırsa 10 numarayı unutalım daha.ortasaha mevzusu en ciddi olay.benim su an umrumda degil tete zaha falan

olası rashica haberleri için burayı takip edin.ne yazıkki bitane bile haber yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt