Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.226
- 25.605
- 2.598
taliscayı istiyoruz
erden baba duy biziiiii
erden baba duy biziiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallahi yav dünyanın en saçma kuralı. en azından avrupa pasaportu olanları serbest bırakırsın uygunluğu olmayanlara 3 oyuncu kuralı koyarsın italya gibi.Güzel kanksta 1 de şu Yabancı Kural'ı sınırsız olsa iyi olurdu..
Lig'in Bayern Münih'i olmak istiyoruz..Oldu canım kupayı da verelim lig baslamadan
zanio saf OFdir gözümdeZanioloyu kanattan sayiyorsak üzücü
Senin 1 tane capsin vardı Kemal'im Kanatsaray şeklinde tavuk kanatları vardı capsteBiz bu kadar kanat oyuncusunu napcaz bilmiyorum
Böyle cikacak Hoca sanirim
Ekli dosyayı görüntüle 213985
değişik bi kadro.büyük ihtimal rashica yerine tete geldi kabul edilmese de.ama zaniolonun kalıp tete ve rashcianın geldiği durumda da 10 numara alınmaz.1 yabancı ortasaha alıp transferi kapatırız.bu durumda da dubois,midsö ve morutan gider.agustos sonu oliveira gönderip fırsattan istifade bi ortasha alır mıyız o da belki.Biz bu kadar kanat oyuncusunu napcaz bilmiyorum
Böyle cikacak Hoca sanirim
Ekli dosyayı görüntüle 213985
Aynen lan nasil hatirladinSenin 1 tane capsin vardı Kemal'im Kanatsaray şeklinde tavuk kanatları vardı capste![]()

zaniolo kalırsa 10 numarayı unutalım daha.ortasaha mevzusu en ciddi olay.benim su an umrumda degil tete zaha falantamam hadi Zaniolo'yu 10 numaraya yazalım eyvallah arkasında tor-kerem olursa o ileri hattı taşıması imkansız yabancı 8 alınacaksa mecburen Kerem 10'da oynayacak
mertens 10 numara oynadığı zaman ciddi defansif katkı veriyordu zani'nin verme ihtimali düşük
Her tavuk kanadı yediğimde aklıma gelir Kemal'im o fotoğrafAynen lan nasil hatirladin
Baktim simdi silmisim![]()