Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter adresini yazar mısın kardeşim?Twitter'da da yer yer yazıyorum artık buranın dışında da takıldığım yerler var, aynı içeriği önce buraya yazdığım için bahsetme gereği duymadım yada reklam yapıyor buradan hesabı için algısı olmaması adına.
Bilgilerinize.
Kardeşim şahsen ben seni destekliyorum. Zaniolo dediğin gibi 30m a gittiyse onun açık ama gitmezse sıkıntı olur senin açından ins gitmiştirAramızdaki ulemalardan biri herifin twitterı buldum, 10 kişiye duyum veriyor bilmem ne falan yazmış, GSC ve Kemal'i etiketlemiş, pardon ister yazarım ister yazmam, millete ne oluyor ben anlamıyorum.
Bu isler kendiliginden olunca guzel zaten. Obur turlu Fb'nin "beni sev" zorlamasi gibi gorunuyor.Futbolcuya gelir gelmez bir şarkı verme çabası ivedilikle sonlanmalı
Icardi'ye şarkı verilmesi , oynaması ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelmesi sonucu oluşmuş bir süreçti.
Zaha büyük bir çalımdı ve tw'da ali cabbar göndermesi transfer açıklamasında güzel oldu evet ama orada bitmeli iş. Gol müziği olarak asla kullanılmamalı bence. Taraftar tw'da istediğini yapar ama kulüp kurumsal olarak bence bunu yapmamalı. İmza töreninde de gereksizdi biraz
Bunun dışında transfer görüşmesi yaptığımız isimler üzerinden boyuna farklı farklı şarkılarla skills videoları paylaşılıyor. Şu şarkıyla açıklansın, şu şarkı şunun olsun felan diye...
Bunları bırakmak lazım
imkansız olduğunu bilsem de De paul ümidini söndüremiyorum
beğenmemek değil, fb fantiği ve tripli, konuşmayı da seviyor.merih iron pepe gibi adam neyini begenmiyorsunuz anlamadim.
merih iron pepe gibi adam neyini begenmiyorsunuz anlamadim.
Fb fanatiği olduğu nerden çıktıkerem+apokerim kesin zaten. bugün bir de merih haberi çıktı ama ihtimal vermiyorum fb fanatiği bir herif olmasın o iş, yerli stopere gideceksek ozana gidelim daha iyi. nelsson satışı da ufukta var gibi sanki, avrupa kulüpleri stoper bakmaya başladı yine