Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcuya gelir gelmez bir şarkı verme çabası ivedilikle sonlanmalı

Icardi'ye şarkı verilmesi , oynaması ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelmesi sonucu oluşmuş bir süreçti.

Zaha büyük bir çalımdı ve tw'da ali cabbar göndermesi transfer açıklamasında güzel oldu evet ama orada bitmeli iş. Gol müziği olarak asla kullanılmamalı bence. Taraftar tw'da istediğini yapar ama kulüp kurumsal olarak bence bunu yapmamalı. İmza töreninde de gereksizdi biraz

Bunun dışında transfer görüşmesi yaptığımız isimler üzerinden boyuna farklı farklı şarkılarla skills videoları paylaşılıyor. Şu şarkıyla açıklansın, şu şarkı şunun olsun felan diye...

Bunları bırakmak lazım

Aramızdaki ulemalardan biri herifin twitterı buldum, 10 kişiye duyum veriyor bilmem ne falan yazmış, GSC ve Kemal'i etiketlemiş, pardon ister yazarım ister yazmam, millete ne oluyor ben anlamıyorum.
Kardeşim şahsen ben seni destekliyorum. Zaniolo dediğin gibi 30m a gittiyse onun açık ama gitmezse sıkıntı olur senin açından ins gitmiştir

Futbolcuya gelir gelmez bir şarkı verme çabası ivedilikle sonlanmalı

Icardi'ye şarkı verilmesi , oynaması ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelmesi sonucu oluşmuş bir süreçti.

Zaha büyük bir çalımdı ve tw'da ali cabbar göndermesi transfer açıklamasında güzel oldu evet ama orada bitmeli iş. Gol müziği olarak asla kullanılmamalı bence. Taraftar tw'da istediğini yapar ama kulüp kurumsal olarak bence bunu yapmamalı. İmza töreninde de gereksizdi biraz

Bunun dışında transfer görüşmesi yaptığımız isimler üzerinden boyuna farklı farklı şarkılarla skills videoları paylaşılıyor. Şu şarkıyla açıklansın, şu şarkı şunun olsun felan diye...

Bunları bırakmak lazım
Bu isler kendiliginden olunca guzel zaten. Obur turlu Fb'nin "beni sev" zorlamasi gibi gorunuyor.

alınabilecek banko Türk stoper olsaydı keşke biraz baktım Merih, Çağlar var bi a+ Çağlar zaten yeni transfer onu geç Merih'in maliyeti çok yüksek olur stopere 15 20 verilmez banko alınacak Ozan Kabak olabilir o da çok bireysel hata yapıyor Cenk Özkaçar dikkatimi çekti o da yeni transfer ama iyi oyuncuysa teklif yapılabilir bence

1691487781962.png

1691487796783.png

geçelim...

De paul atletico da gözden düsmüs olsa inanacagim ama adam hazirlik maclarinin tamamina ilk 11 basladi

kerem+apokerim kesin zaten. bugün bir de merih haberi çıktı ama ihtimal vermiyorum fb fanatiği bir herif olmasın o iş, yerli stopere gideceksek ozana gidelim daha iyi. nelsson satışı da ufukta var gibi sanki, avrupa kulüpleri stoper bakmaya başladı yine
Fb fanatiği olduğu nerden çıktı

Öyle birisi genç yaşında niye kaçarak ayrılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt