Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.177
- 10.532
- 1.303
Rashica'yı şikeciler alır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mübalağa etmeyi seviyorum
Bjk yada FB hamle yapacaktır.Bakalım bizim ligden birileri hamle yapacak mı yoksa Araplara mı gidecek?
Sergio Ramos'un eşi Pilar Rubio: "Ramos, ABD ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddetti çünkü futbolun coşkuyla oynandığı bir ülkede devam etmek istiyor."
Ramos geçen yıl 42 maç oynamış Fransa'da ilk 11. 8 şampiyonlar ligi maçının 8 tanesinde de oynamış . Ve takımın en iyi savunmacısı olmuş açık ara. Nelson ve Abdülkerim'i çok beğensem de ramos ikisinin de hala çok önünde. Ramos demek Şampiyonlar Ligi'nde başarı demek. Tıpkı Pepe'nin bjk ye geldiği ilk sene gibi. Üstelik bizde ramosu Sivas deplasmanına götürme gibi bir zorunluğumuz olmayacak Nelson ve abdu var zaten. Gelirse müthiş iş olur. Kusura bakmada tarihin gelmiş geçmiş en büyük savunmacısı olarak görülen (Bence nesta ) birinin transferini elestirmek : Boş yapmakŞu Ramos işine taktik maktik bahane bulmaya çalışmayın komik oluyor. Ziyadesiyle lüzumsuz bir hamle. Ramos'u GS formasıyla izlemek istiyorum de geç, ardınızdan bahane uydurmanıza gerek yok. 3'lü falan oynamayacağız, bu takımın as stoperleri de Apo ve Nelsson. Nelsson satılsa da alınabiliyorsa benzer profilde biri alınmalı 40 yaşındaki eytli herif değil.
Tete için şöyle istatistikler var. Buna ek olarak kazandığı topların %55 kendi yarı sahasından bu da savunmaya dönme de sorun yaşamadığını gösteriyor ve topla daha fazla buluşmasına rağmen daha az top kaybetmiş. Buna göre savunma olarak Rashica katkısı verebilirken hücumda yetenekleri sayesinde daha çok şey vaddedebilir. Lakin ben Rashica'nın oyun aklının daha iyi olduğunu ve tutmuş ve katkı vermiş bir oyuncu olduğu için onu tercih ederdim. Tete ve Zaha savunmaya yardım etmiyor yorumları biraz ezbere yorumlar gibi.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lafont iyi kaleci
Koç uçağı İngiltereye gitti diyolar, bunun içindir
OlurFakir Anthony'su desem ?
Şu Ramos işine taktik maktik bahane bulmaya çalışmayın komik oluyor. Ziyadesiyle lüzumsuz bir hamle. Ramos'u GS formasıyla izlemek istiyorum de geç, ardınızdan bahane uydurmanıza gerek yok. 3'lü falan oynamayacağız, bu takımın as stoperleri de Apo ve Nelsson. Nelsson satılsa da alınabiliyorsa benzer profilde biri alınmalı 40 yaşındaki eytli herif değil.
Hafta sonu 5 kişiyi çalımlayıp gol atınca yiğit.10 oynayacak Zaniolo satıp yerine Kanat oyuncusu Tete almak futboldan anlamamak demektir. Bu sene bu planlamayla bir halt olmaz bizden. Transfer kurgusunu çalım atmaya değil ihtiyaçlarını gidermek için kuracaktın.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya birader sen hangi kalibrenle bana boş yapıyorsun falan diyorsun ya ? Azıcık had hudut bilin. Ben sana Ramos'u istiyorsun diye salak salak konuşma falan demiyorum mesela. İsteyenlere hakaret de etmiyorum. Mantıksız buluyorum, ben bu adamı GS formasıyla izlemek istiyorum diyene de saygım var. Oturup iki kere izledin mi psg performansını adamın? Şampiyonlar liginde başarı transferle gelmez bunu o kalın kafanıza sokun. Sokmazsanız daha çok üzülürsünüz. Takımın uyumlu parçalarıyla oynayamazsın, bitti. Ben istediğim transferi eleştiririm, kimseden de icazet alacak değilim transfer cacıkçısı ise hiç değilim. Beğenmiyorsan engelle geç.Ramos geçen yıl 42 maç oynamış Fransa'da ilk 11. 8 şampiyonlar ligi maçının 8 tanesinde de oynamış . Ve takımın en iyi savunmacısı olmuş açık ara. Nelson ve Abdülkerim'i çok beğensem de ramos ikisinin de hala çok önünde. Ramos demek Şampiyonlar Ligi'nde başarı demek. Tıpkı Pepe'nin bjk ye geldiği ilk sene gibi. Üstelik bizde ramosu Sivas deplasmanına götürme gibi bir zorunluğumuz olmayacak Nelson ve abdu var zaten. Gelirse müthiş iş olur. Kusura bakmada tarihin gelmiş geçmiş en büyük savunmacısı olarak görülen (Bence nesta ) birinin tra seferini elestirmek : Boş yapmak