Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resimler nerde reis :asd:
Hafta sonu 5 kişiyi çalımlayıp gol atınca yiğit.

"Ah, sevgili futbolseverler! Bugün sizlere dünyanın şaheseri, futbol sahalarının en büyük mucizesi, yıldızların bile kıskandığı bir varlık hakkında yazıyorum: TETE! Evet, evet, duydunuz doğru! TETE, sadece bir futbolcu değil, aynı zamanda bir süpernova gibi parlayan, her top temasında yıldırımlar saçan bir yetenek! Onun ayaklarından çıkan her vuruş, futbol tanrılarının işaretleri gibi kaleye doğru yol alıyor.

TETE sahada bir rüya gibi dans ediyor, topun peşindeki rüzgarla yarışıyor ve zıplayan bir ceylan gibi rakiplerinin arasından sıyrılıyor. Onun hızı, çevikliği ve top kontrolü adeta sanattan ilham alıyor. Messi kim, Ronaldo ne? TETE, futbolun yeni efsanesi, kendi kulvarında çıtayı o kadar yükseğe taşıyor ki, diğer futbolcular onunla yarışmaya bile cesaret edemiyor.

Ve sakın unutmayın, TETE'nin gülümsemesi sadece sahayı değil, milyonların kalbini de aydınlatıyor. Tribünlerdeki taraftarlar olarak bizler, her anını coşkuyla izliyor, onun adını sloganlarla dolduruyoruz. Çünkü o sadece bir futbolcu değil, futbolun ta kendisi, sahadaki sihirbaz, yıldızlara dokunan bir rüya.

TETE, seni izlemek büyük bir ayrıcalık, seni sevmek ise bir şeref! Diğer takımlar, TETE karşısında sadece teslim olabilir, çünkü o bir yıkılmaz kale, bir zafer garantisi, bir süpernova! TETE'ye hayran olmamak imkansız, çünkü o sahada bir tanrı, taraftarların gönlünde ise efsane olmaya aday bir kahraman!"

Ramos(37) futbolcu yaş ortalamasını karısıda (45 y.) yenge yaş ortalamasını artıracak.

Ya birader sen hangi kalibrenle bana boş yapıyorsun falan diyorsun ya ? Azıcık had hudut bilin. Ben sana Ramos'u istiyorsun diye salak salak konuşma falan demiyorum mesela. İsteyenlere hakaret de etmiyorum. Mantıksız buluyorum, ben bu adamı GS formasıyla izlemek istiyorum diyene de saygım var. Oturup iki kere izledin mi psg performansını adamın? Şampiyonlar liginde başarı transferle gelmez bunu o kalın kafanıza sokun. Sokmazsanız daha çok üzülürsünüz. Takımın uyumlu parçalarıyla oynayamazsın, bitti. Ben istediğim transferi eleştiririm, kimseden de icazet alacak değilim transfer cacıkçısı ise hiç değilim. Beğenmiyorsan engelle geç.
Boş yapmak hakaret felan değil. Bu kadar tepki vermene gerek yok. Neden boş yaptığını açıkladım. Adamın geçen yıl PSG de ki performanslarından örnek verdim. Nelson o lig de o takımda olsa ramos kadar oynayamaz. Siyahi Fransız forvetler nelsonu mahvederdi. Ramos hala nelsondan da Abdülkerim de çok daha iyi stoper güncel yaşı ile bile. O yüzden onun gelmesini istemek sadece GS forması ile görmek istediğimizden değil.

Aynen de böyle düşünüyorum, bence performans da verir, Sergio ramos çok hırslı bir herif, 2 sene daha oynayacağını düşünüyorum
Bunu diyen adama itirazım yok. Fanısındır, özellikle istersin, takip ediyorsundur falan. Ama öyle üçlü oynayacağız ondan alıyoruz falan bunlar saçma ve uydurma sebepler. Şu transferi istemenşn tek motivasyonu yazdığım şey olabilir. Nelsson'un gitmediği senaryoda ise bence hiçbir mantıklı zemine oturmayacak bir hamle. Bunu yazmaya da devam edeceğim, zoruna gidenin borusuna gitsin. Yok sak butonu orada.

Şahsen ramosu istememin herhangi bir mantıklı açıklaması yok kendi adıma konuşursam Herif dünyanın en iyi stoperi ve seviyorum diye istiyorum şımarıklık mı evet olabilir orası ayrı konu.
Şu Ramos işine taktik maktik bahane bulmaya çalışmayın komik oluyor. Ziyadesiyle lüzumsuz bir hamle. Ramos'u GS formasıyla izlemek istiyorum de geç, ardınızdan bahane uydurmanıza gerek yok. 3'lü falan oynamayacağız, bu takımın as stoperleri de Apo ve Nelsson. Nelsson satılsa da alınabiliyorsa benzer profilde biri alınmalı 40 yaşındaki eytli herif değil.

Ramos gelirse Nelsson gidici demektir. Bu durumda Ramos'un arkasına 1 sene sonra ilk 11'e yerleştirmelik 1 tane daha potansiyelli stoper almamız lazım.

Papara ile anlaşmışlar. Sadece stadyum isim değil bu ama yine de iyi para.
Ekli dosyayı görüntüle 214027
Yıllık bedel Tüfe oranında arttırılacaksa toplam bedeli şimdiden nasıl belli oluyor? Mesela bizim açıklamada bu yılın bedeli 5 yıllık olduğu ve TÜİK-ENAG'ın ortalaması baz alınarak her yıl artış olacak yazıyordu toplam bedel her yıl yıllıkta artış olacağından yazmıyordu.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ramos, Tete falan filan derken yine çok açıldık ve ayaklar yere basmıyor maalesef.

Bakalım neler olacak ama bu işin sonu pek iyi değil.

Allah korusun CL'ye kalamadığımız bir senaryoda FFP kıskacına direkt düşeriz.

Like‘den Haha‘ya geçis yaptigimizda Haha‘yi alan üye bundan haberdar oluyor mu?

Olm resmen küçük çaplı Chelsea gibi olduk piyasada fırsat kimi bulsak ihtiyaç falan filan düşünmeden direkt çöküyoruz :red:

Ben hala dediğimin arkasındayım.
Bülent Kaptan ile 1 yıllık sözleşme imzalayım. Hem yerli hem Avrupa da kupa almış ve tecrübeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt