Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos gelirse Nelsson gidici demektir. Bu durumda Ramos'un arkasına 1 sene sonra ilk 11'e yerleştirmelik 1 tane daha potansiyelli stoper almamız lazım.
Nelson'un gidişi ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Ramos ligde bazı maçlar dinlendirilir. Avrupa da Nelson ile yada Abdülkerim ile oynar bazen ligde kaleye günay çekeriz Nelson Ramos oynar. Lig uzun Avrupa var. Nelson Abdul Ramos rotasyonu döner.

mertens futbolu mu bırakıyormus neden 39 yaşına kadar oynamıyor.. belki 40 da 10 milyona okuturuz.. adam kendi dedi haftada iki maç oynamamak ne demek..

"Sen benim kim olduğumu biliyor musun"
"Alıntılama dalarım ha"

Büyüyün biraz yav. Hala şu tavırda alıntılar okuyoruz.

Bu arada kerem demirbay iyi çıkarsa ligde fena rahatlatır bizi yerli konusunda

Nelson'un gidişi ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Ramos ligde bazı maçlar dinlendirilir. Avrupa da Nelson ile yada Abdülkerim ile oynar bazen ligde kaleye günay çekeriz Nelson Ramos oynar. Lig uzun Avrupa var. Nelson Abdul Ramos rotasyonu döner.
Kale ve defans hattı ile bu kadar oynar ve rotasyon yaparsan ne olur?

images (31).webp

Ramosa ayri, oynadigi 42 maca ayri koyim

Sahsi fikrimdir
Nelsson onun yerinde olsa Fransadaki zenci forvetleri tutamazmış, argümanın kalitesini görüyor musun gözlerim yaşardı. Kaliteli yorum yapan 3-5 kişinin hatrına sövmeden duruyorum da bakalım talihlimiz kim olacak. İşin komik kısmı bir tane kalburüstü Avrupa takımı demiyor ki Ramos dünyanın en iyi stoperi geçen sene de 4656 maç oynayıp zencileri tuttu Fransada, biz niye almıyoruz ?

Maddi olarak çok büyük yükün altına giriyoruz. Bu adamlar gelecekse birilerinin de gitmesi gerekiyor. Elimizdeki en değerli oyuncular da Nelsson ve Sacha. Zaniolo da var ama onu 35'e bile satsak elimizde kalan para çok az olacak. Ramos gelecekse bence Nelsson %100 gider.

Bunu diyen adama itirazım yok. Fanısındır, özellikle istersin, takip ediyorsundur falan. Ama öyle üçlü oynayacağız ondan alıyoruz falan bunlar saçma ve uydurma sebepler. Şu transferi istemenşn tek motivasyonu yazdığım şey olabilir. Nelsson'un gitmediği senaryoda ise bence hiçbir mantıklı zemine oturmayacak bir hamle. Bunu yazmaya da devam edeceğim, zoruna gidenin borusuna gitsin. Yok sak butonu orada.

Nelsson bence gidecek, gitmezse bende istemem elbette

Kulüp Ramos'u istiyorsa bir planı var ki istiyor. Bunun mantığını aramak niye geriyor insanları anlamadım. Dün Tete transferini mantıklı bulmamıştım sonra bu yazıyı okudum. Okuduktan sonra bazı şeyler mantıklı gelmişti.

Her şeyi en iyi biz bilmiyoruz. Bir futbol aklı var şu an kulüpte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt