Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasaha için dombele ve fred öncelik olsa bir şekilde bitirirdik bence ikiside istenmeyen oyuncu

Nelsson onun yerinde olsa Fransadaki zenci forvetleri tutamazmış, argümanın kalitesini görüyor musun gözlerim yaşardı. Kaliteli yorum yapan 3-5 kişinin hatrına sövmeden duruyorum da bakalım talihlimiz kim olacak. İşin komik kısmı bir tane kalburüstü Avrupa takımı demiyor ki Ramos dünyanın en iyi stoperi geçen sene de 4656 maç oynayıp zencileri tuttu Fransada, biz niye almıyoruz ?
Hocam kusura bakma da her postun insanlara üstten bakan üslupla yazılmış durumda ve itici bir üye olma yolunda hızla ilerliyorsun. Futbol denen dandirik bir mecra üzerinden insanlara bilmişlik ve elitizm taslamak da kusura bakma ama komik duruyor. Mesajın içeriğine gelirsek de nelssonun bire bir kaldığı pozisyonlarda çoğunlukla rahatça geçildiği de gayet doğru bir önerme bu arada.

Kulüp Ramos'u istiyorsa bir planı var ki istiyor. Bunun mantığını aramak niye geriyor insanları anlamadım. Dün Tete transferini mantıklı bulmamıştım sonra bu yazıyı okudum. Okuduktan sonra bazı şeyler mantıklı gelmişti.

Her şeyi en iyi biz bilmiyoruz. Bir futbol aklı var şu an kulüpte.

aynen bende denk geldim bu yazıya, arkadaş güzel yazmış

Alp Memduh'un surekli insanlari asagalama ve, herseyi ben bilerim kafasinda olmasindan, gina geldi.

Herkes senin fikrine katilmak zorunda degil, sen Nelsson dersin oburu Ramos der. Suan Erden Timur futbol akli olarak gorev aliyor, Ramos'a istiyorsa mutlaka bunu dusunmeden yapmaz, bir plani vardir.

ramos gelip şu şekil oynarsa takıma epey seviye atlatır

ama genel olarak kulübe seviye atlatır. makul bi ücretle transfer edilecekse itiraz edilecek bi durum yok. nelson da bardakcı da ramos ile idmana çıkmak suretiynen ihya olacaklardır. kişisel not: ramos dediğiniz adam futbol sahasının #1 or*spusudur ve oyun hakkında her şeyi bilir, kendisindeki deneyim ve yetenek hiçbir aktif stoperde yoktur. yani gereksiz ya da uyum bozucu bi hamle olarak düşünmeyin bu adamı, gelirse farkını net olarak ortaya koyar çünkü...

ramos 1+1 gelsin dicem de kabul etmez 2 yıl ister rahat

maaşıda 3ten aşağı olmaz

Galatasaray önümüzdeki sezonun kaleci transferi için Alban Lafont, Vladan Kovacevic, Kacper Tobiasz ve Lucas Perri gibi isimleri listesinde bulunduruyor.

Cago
Lafont iyi kaleci
Tobiasz penaltılar da rezil olan bı adam burada çok dalga geçerler.

Son düzenleme:
ramos tarzı veteran transferlerin en sağlam dayanağı ilerde verebilecekleri referanslar oluyor. mata x angelino illa ki pozitif bi etkisi olmuştur veya drogba x zaha

ihtiyacımız vardır yoktur onu teknik heyet şu kalan 1 ayda ki tasarrufuna göre belirlemiştir orası ayrı mesele de beni bu tarz transferlerde mutlu eden sebep tamamen gelecek senelerde ki transferlerimize olumlu etki edecek olan imaj/referans. kimlerin gidecek/kalacak olduğunu bilmediğimden bir bildikleri vardır diyebiliyorum şuan için. her ne kadar ramos transferinin gerçekleşeceğini sanmasam da

Hayalim var, beklentim yok

Ramos
Rashica
Rodrigo De Paul
Parades
Dybala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt