Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.989
- 39.350
- 3.993
Ortasaha için dombele ve fred öncelik olsa bir şekilde bitirirdik bence ikiside istenmeyen oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam kusura bakma da her postun insanlara üstten bakan üslupla yazılmış durumda ve itici bir üye olma yolunda hızla ilerliyorsun. Futbol denen dandirik bir mecra üzerinden insanlara bilmişlik ve elitizm taslamak da kusura bakma ama komik duruyor. Mesajın içeriğine gelirsek de nelssonun bire bir kaldığı pozisyonlarda çoğunlukla rahatça geçildiği de gayet doğru bir önerme bu arada.Nelsson onun yerinde olsa Fransadaki zenci forvetleri tutamazmış, argümanın kalitesini görüyor musun gözlerim yaşardı. Kaliteli yorum yapan 3-5 kişinin hatrına sövmeden duruyorum da bakalım talihlimiz kim olacak. İşin komik kısmı bir tane kalburüstü Avrupa takımı demiyor ki Ramos dünyanın en iyi stoperi geçen sene de 4656 maç oynayıp zencileri tuttu Fransada, biz niye almıyoruz ?
Kulüp Ramos'u istiyorsa bir planı var ki istiyor. Bunun mantığını aramak niye geriyor insanları anlamadım. Dün Tete transferini mantıklı bulmamıştım sonra bu yazıyı okudum. Okuduktan sonra bazı şeyler mantıklı gelmişti.
![]()
mateus cardoso lemos martins tete
teminatı de zerbi olan oyuncudur. şuan herkes bu transferi kanat bolluğu hamlesi olarak görüyor, fakat ben öyle görmüyorum. bence bu transfer orta sahaya yapılacak hamleler için atılmış bir adım. te...gss.gs
Her şeyi en iyi biz bilmiyoruz. Bir futbol aklı var şu an kulüpte.
Antuda ki durumlar ne tete den sonraFeneriumdan yazıyorum. Ramos u istemiyorum.
Bu transfer dönemini şu şekilde takip ediyoz temsili yav
Lafont iyi kaleciGalatasaray önümüzdeki sezonun kaleci transferi için Alban Lafont, Vladan Kovacevic, Kacper Tobiasz ve Lucas Perri gibi isimleri listesinde bulunduruyor.
Cago
BarcelonalimisinRamosa ayri, oynadigi 42 maca ayri
Sahsi fikrimdir
Aleykum selam kanks.O kadar sayfa geriden gelmeni tebrik ediyomSa, transferler eli kulağında mı ?.
Gsliyim rengimBarcelonalimisin