Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
eskiymiş qw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertens napoli harici bi takımda forma giymez italyadaSarri o kadar işimize burnunu sokup deli ettikten sonra gelip mertensi aldırmasın laziosuna
Topunu imzalamış
Bek konusunda sıkıntı çıkmaz bence de ön tarafı bayağı karıştırır ağabey. Kaldı ki takımın diziliş, kadro ve taktik devamlılığı mühim. Okan hocanın eğilimi de gayet açık. Çocuk oyuncağı sananlar var bu uyum, devamlılık kavramlarını.Ramos için 3 lü savunmaya geçmek demek takımın en iyisi boey i kesmek aldığın angelinho yu kesmek ya da zaha zanioloyu falan kesmek demek.
Bana kısa cevaplar verme seni tokatlarım Hakan
Bana kısa cevaplar verme seni tokatlarım Hakan
Hayat bitti demek iyi birşey mi oluyor kötü birşey mi? Gençlik hızlıBu kim yav ulan her gün başkası çıkıyor kolpaları sallıyor
Sevdiği biri gitmiş demek oluyor kötü yani de ali wicestır kim yavHayat bitti demek iyi birşey mi oluyor kötü birşey mi? Gençlik hızlı

Faşistlerden hayır gelmez. Lazio'nun 2000 yılı kadrosu hatırına sövmeden geçiyorum konuyu.Lazio olayı sarri ile açıklanacak bir durum değil. Bilenler bilir en az 10 yıldır Lazio menajerlerin uydurma haberlerinin klubudur. Mesela Türkiye'den bir oyuncu gidecek hemen Lazio ilgileniyor haberi çıkar. Örnek bizdeyken Burak Yılmaz . Yada bir Türk klübü birine teklif yapar hemen ardından Lazio da ilgilenir haberleri çıkar. Sonunda lazionun aldığı Turkiye den veya Türk takımının ilgilendiği oyuncu neredeyse hiç yoktur varsa bile çok az. Çok garip iş bu Lazio. Sanırım menajer aracılığı ile çıkan haberlerin sallamak için kullanıldığı klüp Lazio
Sander Berge for £12mkaç para