Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
taş gibi bir ortasahamız olabilirdi bedavayaSander Berge for £12m
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taş gibi bir ortasahamız olabilirdi bedavayaSander Berge for £12m
Ula demin ramos diye taklalar atmiyo muydun totemde misincanım sıkıldı, ortasaha istiyorum artık çok şova kaçtık ramos nedir ulan

Artık burnley intaş gibi bir ortasahamız olabilirdi bedavaya
Konuya odaklan boşver ismi cismiSevdiği biri gitmiş demek oluyor kötü yani de ali wicestır kim yav![]()
ramos tete mete derken ortasahalar kaçıyor, nelsson kalsın bi 8 alıp artık takıma odaklanalım yeterUla demin ramos diye taklalar atmiyo muydun totemde misin![]()
Muhtemelen zaniolo gitti haberini falan diyordur.Konuya odaklan boşver ismi cismi
Sadece Ramos için geçilmez zaten. Angelino'ya saha içi özgürlük verip Kaan Ayhan'ı rotasyona dahil edebilmek için geçilebilir. Bu da saha içi kaymalar ile olur. Direkt Jesus 3'lüsü gibi olmaz yani. Ne Kaan ne Abdülkerim Szalai ve Serdar gibi tek yönlü oyuncular değil. Ramos da Kaan rolü için istenebilir. Geçen sezon yayınlanmayan hazırlık maçında denemişti 3'lüyü Okan Buruk.Ramos için 3 lü savunmaya geçmek demek takımın en iyisi boey i kesmek aldığın angelinho yu kesmek ya da zaha zanioloyu falan kesmek demek.
kahredici bir haber, berge yıllardır isterim fırsat oluşmuşken almak lazımdıArtık burnley in
Yıkılıyorum şu suratı gördükçe ya

Erden'i kınıyorum. Berge dururken Tete ile uğraştıkkahredici bir haber, berge yıllardır isterim fırsat oluşmuşken almak lazımdı
Umurunda değilmiş gibi totem yapıyor gelsin diye yaUla demin ramos diye taklalar atmiyo muydun totemde misin![]()

yedeğe olabilir eğer uygun maliyetli olursa. dubois gider, tanganga hem sağ bek hem stoper yedekler
Galatasaray interested in Spurs' Tanganga
Galatasaray are among the clubs interested in Japhet Tanganga, whose future at Tottenham is again uncertain this summer.
Spurs are bringing in new centre-backs - signing two already with the possibility of a third before the deadline - so Tanganga faces even greater competition for game time.
He came close to joining AC Milan last year but then Spurs boss Antonio Conte wanted him to stay and fight for a place in his team, which he did.
But Tanganga made only seven appearances in all competitions last term.
There are Premier League clubs that have expressed tentative interest while Inter Milan also have him on their list – but there is nothing advanced by way of an exit for him yet.
Spurs are thought to be open to both permanent and loan offers that include a permanent option, as they make changes to Ange Postecoglou’s squad.
Spurs will also listen to offers for centre-backs Davinson Sanchez and Joe Rodon.
skysport
her dönem yazıyolar bunu
Bak bu çok mantıklı ha.keske su oiliveira ve midso gitse de 2 ortasaha alsak Allahim yalvariyorum lutfenyedeğe olabilir eğer uygun maliyetli olursa. dubois gider, tanganga hem sağ bek hem stoper yedekler