Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 13.026
- 7.818
- 1.588
Aksama çok önemli maç var yav ne tetesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kafa actiniz yaw
Olay cok basit, son anda extra komisyon istiyor menajeri, Erden Timur da biz su fiyata anlastik fazla vermeyiz diyor, sonra bilet alarak blof yapiyor.
Gelmesede cokta onemli degil acikcasi, gidip Rashica yi cozeriz.
Biz kaybetmeyiz kendisi kaybeder
2 gün önceydi kanka mide hala geçmedi üstüne havalar bi de harbiden bu transfer işleri deli etti, twiiterı sildim artık takip etmiyorumDaha dün pizza dan dolayi kusdun rtas, kendine biraz bak aman deyim seviliyosun
Hocam ne haluk nede samiyenhaber yönetim içinden onay almadan böyle işlere girişmezdi diye düşünüyorum.Menejer servis ediyor. Tamda suanda ki pozisyonu oluşturmak icin.
Geçmez canım geçmez…O da geçer
Zaman dediğin nedir ki be Onur
Yat zıbar maça kadarGeçmez canım geçmez…
Doğru. Haluk y ne derse oHaluk abi ne diyecek ona göre belli olur
Uyku tutmaz Cihanım cancağzımYat zıbar maça kadar
Fb ile görüşmek için niye londraya gitsinSokarim tetesine. Gitsin londrada fb ile görüssün. Napim bunu
Hatta Tete sağlık kontrolüne akşam girip, imzayı atacak ve yarın mzel işleri için İngiltere'ye gidecek bile olabilir bu bilet alındığını duyan gazetecilerde bu haberleri çıkartıyor olabilir. Zaniolo gitmediği sürece Tete'nin gelmesine anlam veremem daha önce de dediğim gibi takıma uyumu ve hali hazırda katkı veren bir Rashica varken ilk tercihim o olur benim.Tete'yi muhabirler servis etmedi ki. Fb açıklama yaptı. Tete de Ataköy'de İcardi emojisi attı. Sonra muhabirler girmeye başladı. Bizim muhabirler osura osura uyuyor
Aynen öyle biz şampiyonlar ligindeyizTete ve menajeri kaybeder
Biz taviz vermeyiz