Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kafa actiniz yaw

Olay cok basit, son anda extra komisyon istiyor menajeri, Erden Timur da biz su fiyata anlastik fazla vermeyiz diyor, sonra bilet alarak blof yapiyor.

Gelmesede cokta onemli degil acikcasi, gidip Rashica yi cozeriz.

Biz kaybetmeyiz kendisi kaybeder

Herkesi susturdu motzfield

Sanki adamı kap a bildirdik de alamadık? Haber giren duyumcular değil mi arkadaş.. aldık diyen de duyumcu iptal diyende duyumcu. Neye celalleniyorsunuz onu anlamadım?

Fenerli lalenin haberini niye bu kadar kaale alıyorsunuz ki dün tüm basın haberleri geçerken bir tane haber yapmamış adam. Geçiniz, bir durum varsa da öğreniriz maçtan sonra zaten.

Tete'yi muhabirler servis etmedi ki. Fb açıklama yaptı. Tete de Ataköy'de İcardi emojisi attı. Sonra muhabirler girmeye başladı. Bizim muhabirler osura osura uyuyor
Hatta Tete sağlık kontrolüne akşam girip, imzayı atacak ve yarın mzel işleri için İngiltere'ye gidecek bile olabilir bu bilet alındığını duyan gazetecilerde bu haberleri çıkartıyor olabilir. Zaniolo gitmediği sürece Tete'nin gelmesine anlam veremem daha önce de dediğim gibi takıma uyumu ve hali hazırda katkı veren bir Rashica varken ilk tercihim o olur benim.

nelssona talip varmış tam maç günü dimarzio haber giriyor abi siz napıonuz başlayacam transfer çalışmalarınıza, en ufak konsantrasyon kaybında 30 m euro cl parası gidecek

25 milyona Nelsson Satış --> Yerine Free Agent Sergio Ramos

30 milyona Zaniolo Satış --> Yerine Free Agent Tete

Maliyet olarak müthiş artı, kaliteyi de öyle çok aşağı çekmeyen hamleler olur gibi görünüyor. Ben olsam bu riski alırdım. Gerçi risk denemez, işin ucunda 50 kağıdın kasaya girmesi var zaten. Bu hamleler, yanına nokta atış bir merkez orta saha ve Rashica transferi ile daha da anlam kazanabilir.

Akabinde Yunus, Morutan, Sergio, Midstjö gibi isimlerin satışı ile gelebilecek olan muhtemel bonservisler, kağıt üstünde hem dengeli bir kadro hem de iyi bir maddi kazanç fırsatı yaratabilir.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt