Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok net katıldığım bir konu

ferdi'den gelecek para, holdingin okyanusuna bir su damlası sadece.

koç ailesi fbyi kalkan olarak kullanıyor
siyasi konjüktürden kurtulmak için

akp gittiği an futbolu salacaklarına kalıbımı basarım

onlar gidince yine para mevzusu önemini kazanır

fbnin teanafer yapamaması limitden dolayı
zaten -60 milyondalar

ferdi gibi bir adamı bulamazlar imkansız

ferdi olmayınca adamların üretkenliği düşüyor
playmaker bek ferdi bizim mariano gibi
ayriyeten driblingide var

birde ferdi çok nitelikli hucumcu bek öyle bomboş orta filan açmaz genelde

tek hc defansif yönden ama bir köhn kadar kötüde değil

Tamam çok basit bir şey soruyorum sınırsızsa neden şu maçlara Krunic ve Mert Hakanla çıktılar orta sahada?

İşi kitabına uyduruyorlar ve nakit akışı sıkıntıları yok ancak gelip de her transferi holdingden yapamıyorlar öyle bir dünya yok.

Sınırsızsa gitsinler alsınlar 50 milyon euroluk orta saha, niye alamıyorlar?
oyuncular gelmiyor?

Tamam çok basit bir şey soruyorum sınırsızsa neden şu maçlara Krunic ve Mert Hakanla çıktılar orta sahada?

İşi kitabına uyduruyorlar ve nakit akışı sıkıntıları yok ancak gelip de her transferi holdingden yapamıyorlar öyle bir dünya yok.

En azından abartı maaş vererek rabiotyu alırlardı onu dahi yapamıyorlar herhalde

iyi futbolcular gelmiyor
bunların yasaklı kaynağı söyledi kimseyi ikna edemiyorlar diye

ayriyeten sınırlı tabiki ama bizim sınırlarımızın üstünde rahatlar o konuda

Ferdi satilirsa bonservis bedelinin 10%’u eski kulubu NEC’e gidiyor

Sinirsiz kaynak olsa çoktan ortasahayi indirmişlerdi turlamişlardi.Limit haberini kendi muhabirlerine söylettiler zaten.Ferdiden limit acilacak 2 tane herif alirlar.

iyi futbolcular gelmiyor
bunların yasaklı kaynağı söyledi kimseyi ikna edemiyorlar diye

ayriyeten sınırlı tabiki ama bizim sınırlarımızın üstünde rahatlar o konuda
Kim bu gelmeyenler? Gidip Camavinga istemiyorlar herhalde

Sander Berge mi gelmiyor, o transferin olmama sebebi 20 milyon euro bonservis vermemeleri ya da Mctominay’e 30 verseler 5 maaş verseler gelmeyecek mi yani

Geçin abi bunları.

İrfancan'dan ziyade Tadic bence olmazsa olmazları. Bütün hücum işlerinin arkasında o var.

Maximin'i alarak aslında alternatifi artırdılar ama tuhaf bir iş yapmış oldular. Şimdi Tadic'i bildiğim kadarıyla ortada (10 numarada) oynatamıyorlar, tutmuyor. Mecbur sağa çekiyorlar, öyle yapınca da İrfancan oynamamış oluyor.

Bizim kanat rotasyonunda yaptığımızın bir benzeri aslında. Bir yandan bakıyorsun kağıt üzerinde çok alternatifli bir kadro ama bir yandan bakıyorsun bütün adamlar ilk 11 oyuncusu. Kimi kessen yazık oluyor.
sol kanatta tadic-maximin değişimi komik oldu ya

dünyanın en zeki oyuncularından biri yerine tek basamaklı toplama işlemi yapamayacak zekada birini koydular :asd:

İrfancan'dan ziyade Tadic bence olmazsa olmazları. Bütün hücum işlerinin arkasında o var.

Maximin'i alarak aslında alternatifi artırdılar ama tuhaf bir iş yapmış oldular. Şimdi Tadic'i bildiğim kadarıyla ortada (10 numarada) oynatamıyorlar, tutmuyor. Mecbur sağa çekiyorlar, öyle yapınca da İrfancan oynamamış oluyor.

Bizim kanat rotasyonunda yaptığımızın bir benzeri aslında. Bir yandan bakıyorsun kağıt üzerinde çok alternatifli bir kadro ama bir yandan bakıyorsun bütün adamlar ilk 11 oyuncusu. Kimi kessen yazık oluyor.

tadici zaten beğeniyorum
ama tadic game changer değil
normal oyununu oynuyor sistemleri içinde
kalitesiyle iş yapıyor

diğer üçü game changerdi
sinir bozucu birşekilde oyunun akışını değişrirdiler kaç maç geçen sene

Keremin rusyayi kabul edeceğini sanmıyorum ucl oynamak varken moskova ayazında kariyerini hiç edecek kadar aptal olamaz

Gelse getirecekler yani 50 milyonluk adamı, peki buna inanıyorsan bir şey demeyeceğim.
abi adamlar sadece teknik direktöre 50 m euro ayırmadılar mı 2 yıl için? sadece bu done bile bu adamların para ile ilgili bir derdi olmadığının kanıtı.

20 m euro'ya en nesyri'yi alan takım, gelmek istese 25-30 verip lukaku'yu indiremez miydi sence?

tabi sınırsız para ile egzajere ediyorum ama çok büyük maddi imkanları var ve ferdi'den gelecek 30-40 -tabiki iyi para- ama çok çok elzem değil onlar için bence.

amacım argumanımı zorlayarak doğrulamak değil bu arada, bunları gördük yaşadık yani. yanılıyor da olabilirim tabi.

Ferdi için 30+5 milyon deniyor. Eski kulübünün %10-15 payı varmış. Ferdi giderse sol bek almazlarsa şaşırmam ben bence Oostawalde'yi sol beke çekecek Mou ve ayağı iyi sezon başı adı ciddi Fb ile çıkan Lindelöf'ü aldıracak diye düşünüyorum. Bir de orta saha alırlar Berge yada Amrabat olur herhalde.

Sınırsız parası olan hiç bir takım ŞLye gidilecek yolda olan maça İsmail, Skimanski, Mert Hakan orta sahasıyla çıkmaz.

Mou Ferdi’yi bekte beğenmiyordu ondan öne koymaya çalıştı zaten, Tadic’i sağa atarak da iyice düşürecekti performansını.

İsmail’in geçen sene iyi yaptığı tek iş, doğru oyuncuları özgür bırakmaktı ve ikililer dengeliydi

Ferdi Tadic
Osayi İrfan gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt