Ahmet Emre Durgut
Kırmızı Üye
- 26 Mayıs 2019
- 2.257
- 1.739
- 698
Ferdi'nin gitmesi çok iyi oldu bizim için isviçre çakısı gibi jokerligi vardı adamın onu çok arayacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu gelmeyenler? Gidip Camavinga istemiyorlar herhalde
Sander Berge mi gelmiyor, o transferin olmama sebebi 20 milyon euro bonservis vermemeleri ya da Mctominay’e 30 verseler 5 maaş verseler gelmeyecek mi yani
Geçin abi bunları.
Renktaş yalnız Maximin'i de çok gömmemek lazım. Tamam Tadic'in oyun zekası olamaz ama tamamen hızıyla oynayan bir adam da değil gibi. Geçen attıkları golde topu alıp ceza sahasına yaklaşması sonra da koşu yolunun aksi kanadına asist yapması güzel bir detay.sol kanatta tadic-maximin değişimi komik oldu ya
dünyanın en zeki oyuncularından biri yerine tek basamaklı toplama işlemi yapamayacak zekada birini koydular![]()
10+ maaşla rabiotya gitmemeleri pek oturmuyor ama bu denklemeabi adamlar sadece teknik direktöre 50 m euro ayırmadılar mı 2 yıl için? sadece bu done bile bu adamların para ile ilgili bir derdi olmadığının kanıtı.
20 m euro'ya en nesyri'yi alan takım, gelmek istese 25-30 verip lukaku'yu indiremez miydi sence?
tabi sınırsız para ile egzajere ediyorum ama çok büyük maddi imkanları var ve ferdi'den gelecek 30-40 -tabiki iyi para- ama çok çok elzem değil onlar için bence.
amacım argumanımı zorlayarak doğrulamak değil bu arada, bunları gördük yaşadık yani. yanılıyor da olabilirim tabi.
Usta bütün ütopik örneklemelerde camavingayı kullanıyorsun farkettin mi : )Kim bu gelmeyenler? Gidip Camavinga istemiyorlar herhalde
Sander Berge mi gelmiyor, o transferin olmama sebebi 20 milyon euro bonservis vermemeleri ya da Mctominay’e 30 verseler 5 maaş verseler gelmeyecek mi yani
Geçin abi bunları.
Sınırsız kaynakları falan yok, para harcayamıyorlar demedim.60 milyon bonservise harcadılar admin
ki bu bildirilen rakam
fredi 15 e alıp 9750 gösteren bir kulup için o da afaki
biz bir sene 60 harcasak burada kalp krizi geçiririz sinir stressden
bi saraya 18 verdik diye feleğimiz şaştı
ayriyeten koçun fbye para akıtmasının sebebi sadece kişisel hırsı değil
siyasi ayağıda var fbyi kendilerine kslkan olarak kullanıyotlsr
Keremin rusyayi kabul edeceğini sanmıyorum ucl oynamak varken moskova ayazında kariyerini hiç edecek kadar aptal olamaz
bir de kung-fu meister gibi beyaz kurdale takıyor ya bok varmış gibi zuhahaha :dddsol kanatta tadic-maximin değişimi komik oldu ya
dünyanın en zeki oyuncularından biri yerine tek basamaklı toplama işlemi yapamayacak zekada birini koydular![]()
bizim Keroya da bi 15 versinler knkIrfan da gitsin![]()
işte oyuncular bunlara gelmiyor diyorum ya.10+ maaşla rabiotya gitmemeleri pek oturmuyor ama bu denkleme