Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dubois’e 800 bin euro verelim gitsin yoluna.

Sergio için tek yol Murat Özkaya, öder tüm maaşını da artist herif gitmiyor işte.

Bu iki isimden kasamızdan para çıkmadan kurtulabilirsek büyük başarı olur.Ama imkansıza yakın.Hele oliveira 1-2 milyon sokar kesin.

18 ay içinde ingiltereden ayrılıp - ingilterye geri gelirseniz ...

o süreçte kazandığın paranın vergisini ingilterede ödemek zorunda imişsin.

iyide bu zor anlaşılacak bir şey değil - herif 2 haftadır diye kadroya dahil edilmiyor o zaman ??
madem bu detay bu kadar imkansız

Bana saçma geldi, o ülkede vergi verdiysen özellikle ve oturduğun yer diğer tarafsa bundan muaf olunabiliyordur diye tahmin ediyorum.

Antrenman performansı boş iş, maç performansına göre oyuncular kadroda yer almaya devam eder.

Yunus öttürüyordur antrenmanlarda misal, öyle geniş sahada oynamakla dar alanda oynamak bambaşka işler.

Dombele için de geçen sene söylenenler doğruydu, ayağından kimse top alamaz onun ama kaptırdığında 60 metre dönmez işte.

Aydın yilmazda zamanında messiydi idmanlarda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antrenman performansı boş iş, maç performansına göre oyuncular kadroda yer almaya devam eder.

Yunus öttürüyordur antrenmanlarda misal, öyle geniş sahada oynamakla dar alanda oynamak bambaşka işler.

Dombele için de geçen sene söylenenler doğruydu, ayağından kimse top alamaz onun ama kaptırdığında 60 metre dönmez işte.

aydin yilmaz

Evet antrenman performansı demişken gsc'ye bir soru

Zamanında antrenman tempomuzu arttırsın diye aldığımız oyuncu?

Atletizmmmmmm

Nando
Jelert sançez ahmetcan locko
Bissouma toreira sara
Barış bats nakamura

@kopenhag @prag

images (2).webp

Zahanın vergi mevzusunu pratik adamlar 2 saatte çözer de isot tayfadan bunu beklemek saçma

Hele o stattan izleyip ben atardım dediğiniz pozisyonlarda 2 metre top dahi süremezsiniz, o sahada oynamak sürekli kaymak, doğru pozisyon almak başka işler.

Hele günümüzde öncelik tamamen fizik noktasına geldi.

Futbolla bu kadar ilgilenip bu kadar anlamamayı nasıl başarıyolar hayretler içerisindeyim

Bissouma kadro disi kalmis firsat firsat diye kafa utulelemeye bayiliyolar al sana firsat git getir hadi.

18 ay içinde ingiltereden ayrılıp - ingilterye geri gelirseniz ...

o süreçte kazandığın paranın vergisini ingilterede ödemek zorunda imişsin.

iyide bu zor anlaşılacak bir şey değil - herif 2 haftadır diye kadroya dahil edilmiyor o zaman ??
madem bu detay bu kadar imkansız
Çalıştığın ülkede o gelirini vergisi ödendiyse o gelirin bir vergisini bir daha İngiltere'de yine ödeme işi bunun bir tık saçma geldi bunun bir muafiyeti bir şartı bir şeyi olabilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt