Cenk Ekim
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.336
- 6.237
- 1.823
Sara transferi çok saçma oldu, mertensin yerine oynatan bela, 8 noda oynatan bela. Hangi açığımız kapattı çözemedim.30 milyon harcadık ama kadro içime hiç sinmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara transferi çok saçma oldu, mertensin yerine oynatan bela, 8 noda oynatan bela. Hangi açığımız kapattı çözemedim.30 milyon harcadık ama kadro içime hiç sinmiyor
Son yılı bu sene. 2 yıl kalan Oliveira.
nasıl 5.5 yapıyor yaw
Dubois’e 800 bin euro verelim gitsin yoluna.
Sergio için tek yol Murat Özkaya, öder tüm maaşını da artist herif gitmiyor işte.
18 ay içinde ingiltereden ayrılıp - ingilterye geri gelirseniz ...
o süreçte kazandığın paranın vergisini ingilterede ödemek zorunda imişsin.
iyide bu zor anlaşılacak bir şey değil - herif 2 haftadır diye kadroya dahil edilmiyor o zaman ??
madem bu detay bu kadar imkansız
Antrenman performansı boş iş, maç performansına göre oyuncular kadroda yer almaya devam eder.
Yunus öttürüyordur antrenmanlarda misal, öyle geniş sahada oynamakla dar alanda oynamak bambaşka işler.
Dombele için de geçen sene söylenenler doğruydu, ayağından kimse top alamaz onun ama kaptırdığında 60 metre dönmez işte.
Antrenman performansı boş iş, maç performansına göre oyuncular kadroda yer almaya devam eder.
Yunus öttürüyordur antrenmanlarda misal, öyle geniş sahada oynamakla dar alanda oynamak bambaşka işler.
Dombele için de geçen sene söylenenler doğruydu, ayağından kimse top alamaz onun ama kaptırdığında 60 metre dönmez işte.
Jean Paul Karacan mıydı neydiEvet antrenman performansı demişken gsc'ye bir soru
Zamanında antrenman tempomuzu arttırsın diye aldığımız oyuncu?
Çiğ köfteye isot yakışmıyor mu reisZahanın vergi mevzusunu pratik adamlar 2 saatte çözer de isot tayfadan bunu beklemek saçma
Hele o stattan izleyip ben atardım dediğiniz pozisyonlarda 2 metre top dahi süremezsiniz, o sahada oynamak sürekli kaymak, doğru pozisyon almak başka işler.
Hele günümüzde öncelik tamamen fizik noktasına geldi.
JemEvet antrenman performansı demişken gsc'ye bir soru
Zamanında antrenman tempomuzu arttırsın diye aldığımız oyuncu?
Çalıştığın ülkede o gelirini vergisi ödendiyse o gelirin bir vergisini bir daha İngiltere'de yine ödeme işi bunun bir tık saçma geldi bunun bir muafiyeti bir şartı bir şeyi olabilir belki.18 ay içinde ingiltereden ayrılıp - ingilterye geri gelirseniz ...
o süreçte kazandığın paranın vergisini ingilterede ödemek zorunda imişsin.
iyide bu zor anlaşılacak bir şey değil - herif 2 haftadır diye kadroya dahil edilmiyor o zaman ??
madem bu detay bu kadar imkansız