Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar günlük yaşamdaki ukala küstah tavrını takıma da yansıtıyor ve kendini cok şekil zannediyor diye kiye kerem i gönderiyoruz

Cenk Özkaçar ismi geçen yerliler arasında en mantıklısı. Güçlü ve agresif bir adam ayaklar takoz ama bizim rotasyonda iş yapabilir sol ayaklı ve 1.90 boyunda olması da bonusu çok zorda kalırsan sol beke de koyabilirsin defansif bek olarak.

......................Muslera..........
...Sanchez ... Nelsson ... Apo......
Jelert .... Torreira .... Sara .... Barış
.......................Mertens.................
...............İcardi .........Batshuayi

Takımda kanat kalmadı zaten.

Bi an önce hoca şu sistemi denemeli.
Bu geçiş savunması ve önde pres düzeninin devamı için bence de doğru olanı ama Abdülkerim bu fiziksel özellikleriyle orada oynayamaz. Anca ortada olur. Biraz bek özellikli biri olması lazım oraya. Çünkü kanat bekleri önde oynadığından çok fazla 1'e 1 kalıyor sağ ve sol stoperler bu düzende.

Ali Naci Küçük denilen hıyarın Galatasaray'lı olduğunu düşünmüyorum.

Kesinlikle YASAKLANMALI. İyi de olsak kötü de olsak sürekli yalan konuşarak yangın yapıyor.

Kulübü karıştırmak ve etkileşim almak için sürekli negatif. Görecek yakında etkileşimi..

Ali nacinin torpili flan mı var. Niye yasaklanmıyor bu herif

Sol ayaklı kule tipi stoper issak toure için hala daha neyi bekliyoruz.

Cenk Özkaçar ismi geçen yerliler arasında en mantıklısı. Güçlü ve agresif bir adam ayaklar takoz ama bizim rotasyonda iş yapabilir sol ayaklı ve 1.90 boyunda olması da bonusu çok zorda kalırsan sol beke de koyabilirsin defansif bek olarak.
Milli takimda forumca sövmuyormuyduk bu cenge?

Köhnün oynayacağı sistemde yedeğe çekmişiz, 3-4-3 ün solunda hem hücumda hem savunmada çok daha etkili olur, jelerti tam bilemiyorum, barış ikna olursa 4lünün sağında ya da 3_4_3ün sol forvetinde oynatırım, kesinlikle mevcut sistemden daha iyi futbol ortaya cikacağını düşünüyorum ben de

İtalya'nın bütün alt yaş kategorilerinde oynamış. İzleyen var mı ?

Ulan birisi bir tweet atıyor sonra herkes hurra yangın yerine koşuyor... Çok ilginç değil mi??

Kerem daha iyiyse niye iyisini gönderip kötusunu alalim yav? Genc desen degil, yerli de degil

Gerek yok keremden kötuyse

13 milyona satıldığını düşünürsek kerem'den ucuz, yerli olmasının da çok önemi yok

ayrıca bizim kerem'i göndermememizden çok kendi gitmek isteyebilir. o zaman da zaha da gittiğine göre illa ki yerini biriyle dolduracağız

siz şaka sanıyosunuz da bu ank ile nevz*tta çok ciddi bir zeka geriliği var hissediliyor her twitlerinden

nasıl torpilleri varsa artık

O ikilinin yazdığı herşeyi yönetim yazıyor, yazılarını okurken dursun Özbek söylüyormuş gibi oku

13 milyona satıldığını düşünürsek kerem'den ucuz, yerli olmasının da çok önemi yok

ayrıca bizim kerem'i göndermememizden çok kendi gitmek isteyebilir. o zaman da zaha da gittiğine göre illa ki yerini biriyle dolduracağız
Kulubu 15 istiyor diye twit gördum nasil daha ucuz?

Tm degeri 10 gözukuyo, iyide istatistik yapmis. Keremden ucuz olmaz yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt