Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.713
- 23.082
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun okan buruku gözüne kestirmiş gibi sanki. ne alaka jelerti yetersiz görüyor ne demek yavO ikilinin yazdığı herşeyi yönetim yazıyor, yazılarını okurken dursun Özbek söylüyormuş gibi oku
Aynen eyup.baskani fanatik gs li
Kulubu 15 istiyor diye twit gördum nasil daha ucuz?
dursun okan buruku gözüne kestirmiş gibi sanki. ne alaka jelerti yetersiz görüyor ne demek yav
Milli takimda forumca sövmuyormuyduk bu cenge?
Cünkü Carsamba Isvicre de macimiz var. Pazar oynasan sikinti. Cumartesi olabilirdi ama diger takimlarin da avrupa maclari araya sikisabilir. Cuma iyidir. Belki stad da fazla doluluk da olmaz.Biz niye her hafta cuma oynuyoruz maçımızı yine 2 kalmış maça![]()
Iste sana bana göre 10 eder ama sanmiyorum o fiyata biraksinlarsaçmalamışlar 3 ay önce takımıyla küme düşüp hala serie b'de takılan herif için. en fazla 10 milyon eder o da yaşı ve sözleşmesi yüzünden. fazlası ziyandır
Mübarek günBiz niye her hafta cuma oynuyoruz maçımızı yine 2 kalmış maça![]()
Iste sana bana göre 10 eder ama sanmiyorum o fiyata biraksinlar
Göz kırptın ikna oldum Allah razı olsunCünkü Carsamba Isvicre de macimiz var. Pazar oynasan sikinti. Cumartesi olabilirdi ama diger takimlarin da avrupa maclari araya sikisabilir. Cuma iyidir. Belki stad da fazla doluluk da olmaz.
Ayrica izin dönemi konyada bulunan gurbetci Gsli arkadaslarimiz konya kiligi ile maca gidecektir![]()
Nevzat'ı bilemem ama Ank'nin alakası yok. En son yönetim Kerem'e mobbing yapıyor falan demişti. Ali Naci bildiğin yalan yanlış saldırmak için başkalarından almış talimatı yada tamamen berbat bir gazeteci.O ikilinin yazdığı herşeyi yönetim yazıyor, yazılarını okurken dursun Özbek söylüyormuş gibi oku
Aynen eyup.baskani fanatik gs li
Mubarek gun oldugu icinBiz niye her hafta cuma oynuyoruz maçımızı yine 2 kalmış maça![]()
Ali Naci haberine göre diyorsan Ali Naci en son yönetim Kerem'e mobbing yapıyor diye saçma haberi yapan da kişi yani Ali Naci'ye yönetim haber yaptırıyor gibi bir şey saçma.dursun okan buruku gözüne kestirmiş gibi sanki. ne alaka jelerti yetersiz görüyor ne demek yav
ali'yi yoluyorlar yaw. o da kendini sahte kabadayıdaki kemal sunal gibi bir şey zannediyor. işin sonuna bakalım derim.Alinin kankisi yav. Geçen sene pendik bize sallarken çıkıp ne yapıyorsunuz diyemeyen herif.
Ta o zaman dedim parası kendisine kalsın ve Galatasaray adıyla ismi yan yana gelmesin diye.