Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz niye her hafta cuma oynuyoruz maçımızı yine 2 kalmış maça 😲
Cünkü Carsamba Isvicre de macimiz var. Pazar oynasan sikinti. Cumartesi olabilirdi ama diger takimlarin da avrupa maclari araya sikisabilir. Cuma iyidir. Belki stad da fazla doluluk da olmaz.

Ayrica izin dönemi konyada bulunan gurbetci Gsli arkadaslarimiz konya kiligi ile maca gidecektir ;)

Cünkü Carsamba Isvicre de macimiz var. Pazar oynasan sikinti. Cumartesi olabilirdi ama diger takimlarin da avrupa maclari araya sikisabilir. Cuma iyidir. Belki stad da fazla doluluk da olmaz.

Ayrica izin dönemi konyada bulunan gurbetci Gsli arkadaslarimiz konya kiligi ile maca gidecektir ;)
Göz kırptın ikna oldum Allah razı olsun

O ikilinin yazdığı herşeyi yönetim yazıyor, yazılarını okurken dursun Özbek söylüyormuş gibi oku
Nevzat'ı bilemem ama Ank'nin alakası yok. En son yönetim Kerem'e mobbing yapıyor falan demişti. Ali Naci bildiğin yalan yanlış saldırmak için başkalarından almış talimatı yada tamamen berbat bir gazeteci.

kendi koltuğu için okan burukun ayağını kaydırıp FTyi getirme derdinde gibi dursun özbek. FT bu işe girmez, böyle hainlik dönen yere gelmez canım hocam. dursun hocayı gönderirse kendi ipini de çekmiş olur

dursun okan buruku gözüne kestirmiş gibi sanki. ne alaka jelerti yetersiz görüyor ne demek yav
Ali Naci haberine göre diyorsan Ali Naci en son yönetim Kerem'e mobbing yapıyor diye saçma haberi yapan da kişi yani Ali Naci'ye yönetim haber yaptırıyor gibi bir şey saçma.

Alinin kankisi yav. Geçen sene pendik bize sallarken çıkıp ne yapıyorsunuz diyemeyen herif.
Ta o zaman dedim parası kendisine kalsın ve Galatasaray adıyla ismi yan yana gelmesin diye.
ali'yi yoluyorlar yaw. o da kendini sahte kabadayıdaki kemal sunal gibi bir şey zannediyor. işin sonuna bakalım derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt