Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 de 2 yapmamiz iyi oldu cünkü kazanma aliskanligi bizim icin cok önemli

Sezona bir facia ile basladik ordan dönmek mental ve özgüven olarak cok zor bu yüzden bu tarz galibiyetler cok önemli

Cl play off’u cok önemli,cl’ye kalirsak ve fener macina kadar kazanarak gidersek belki taraftar tekrar takimin arkasinda durmaya baslar ve bir bag olusur diye düsünüyorum cünkü bu bag olusmadan basari cok zor hersey batar taraftara detaylarda olumsuzluk aranir

Kerem ve baris’in güzel bir görüntü vermesi belki taraftar adina en azindan bir detayin iptal olmasini saglamistir

Maaşı 110 milyon yapıldığından beri yönetimi savunmaktan bir hal oldu hoca.

Saçma sapan işler. Sana ne limitten

30 m euro harcadık git o iki adamı adapte et önce.
O kadar akıllı ki şimdi farkettim

Adamları oynatmayıp ben aldırmadım havası estirip sorumluluğu üzerinden atmaya çalışıyo,bunu yiyenler de var başlamışlar okan aldırmadı demeye

Bu kötü niyettir

Fio almadı değil Arsenal vermedi çingene pazarlığı yaptıkları için.

Torreira ona rağmen Fio’ya gitmek istiyordu, sonrasında ikna ettik.

Veli’nin dediği doğru, Fio alsa 10a falan alacaktı.
Amrabat'ın DK performansı sebebiyle Torreira'da çok istekli değillerdi Amrabat'ı oynatıp pazarlamak istiyorlardı diye aklımda kalmış. Grilish'in o dönem olmaması da büyük şans olmuş bizim için gerçi olsa belki o da çok iyi performans gösterirdi sonuçta iyi oyuncu o da.

Geçen sezondan daha başarılı bir transfer dönemi. Hatta Torreira dışında 2 sezon öncesi de başarılı değildi. Okan Buruk takımı her sezon sonradan form tutar. Abartılacak bir durum yok

arda turan yüzleşme harika belgesel olmuş fatih hocanınkinden iyi

Açık açık YALAN söylüyorlar limit konusunda!!!!

pes ya

malum parti tabanı sanıyır bunlar bizi sanırım!!!!

Amrabat'ın DK performansı sebebiyle Torreira'da çok istekli değillerdi Amrabat'ı oynatıp pazarlamak istiyorlardı diye aklımda kalmış. Grilish'in o dönem olmaması da büyük şans olmuş bizim için gerçi olsa belki o da çok iyi performans gösterirdi sonuçta iyi oyuncu o da.
Gril olsa Midstjö’yü almayıp Lucas’ı yine alırdık, özellikle bekledik çünkü.

Piyasaya sokayim

Bulacak adam 10 milyona da 15 milyona da gelir gelmez faydali olacak adam bulurdu.
Yav 10 milyona adamlar gitmedi mi hemde bize önderilen adamı gitti aldı herifler. 2 gün sonra gidip 18 sıktık.

Bu herif oynar oynamaz değil de bu kadar beceriksiz insanlar topluluğuyla yarın öbür gün götümüze rahat bi 30 milyon kaçar yani bu çok net görülen bişey.

Çok açık ifade etmiş Young boys maçları sonrası transfer yaparız diye ,
Panik ve menejer transferi yani

Baris alper trollerin yeni hedefi olabilir

Attigi golü okan hoca’ya sarilarak kutladi yani düsman kazanmistir bugun

Ilk kötü oynadigi mac saldiri altinda olma ihtimali cok yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt