- 18 Eylül 2018
- 15.631
- 11.974
- 1.473
Zaten Abdul hırslı adam. Feramuzu bu görev için hazirlayacagiz gokaninRakip taraftara 3,5 birşeyler verip ıslıklatmak lazım, hirslaninca iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten Abdul hırslı adam. Feramuzu bu görev için hazirlayacagiz gokaninRakip taraftara 3,5 birşeyler verip ıslıklatmak lazım, hirslaninca iyi
Alakası olduğunu düşünmüyorum. Torreira'yı ikna etmek Gs'ye bir yönetici başarısıdır evet ama unutmamak lazım Torreira Fiorentina'yı beklemiş Fiorentina kendisini almadığı için bize gelmişti. Hatta iyi hatırlayalım biz Grilish'i alıyorduk son anda babası ekstra imza parasında artış istiyor o yüzden iptal oluyor sonra Fiorentina Amrabat'ın DK performansı da nedeniyle Torreira'yı almıyor maaşta falan anlaşamıyorlar herhalde öyle bize geliyor.oyuncuların hangi rakamlara hangi takımlara gittiğini biliyorum.
erden timur olmasaydı torriera 6 milyon euro'ya sana gelmeyecekti, 12 m euro'ya x takıma gidecekti.
orada yöneticilik kabiliyeti/oyuncu ikna kabiliyeti devreye girecekti işte.
abi bildiğin farklı dillerde yazışıyoruz ya. ben kendimi sana anlatamadım. özür dilerim. boşver.Alakası olduğunu düşünmüyorum. Torreira'yı ikna etmek Gs'ye bir yönetici başarısıdır evet ama unutmamak lazım Torreira Fiorentina'yı beklemiş Fiorentina kendisini almadığı için bize gelmişti. Hatta iyi hatırlayalım biz Grilish'i alıyorduk son anda babası ekstra imza parasında artış istiyor o yüzden iptal oluyor sonra Fiorentina Amrabat'ın DK performansı da nedeniyle Torreira'yı almıyor maaşta falan anlaşamıyorlar herhalde öyle bize geliyor.
Abdul Feramuzu görse Adıyamana gidip tövbe eder futbolaZaten Abdul hırslı adam. Feramuzu bu görev için hazirlayacagiz gokanin
Maaşı 110 milyon yapıldığından beri yönetimi savunmaktan bir hal oldu hoca.
Saçma sapan işler. Sana ne limitten
30 m euro harcadık git o iki adamı adapte et önce.
Belki kadrodan memnundur hocamHocayı kandirmislar SL ye katilirsan transfer yapcaz diye hahaha
DogruAbdul Feramuzu görse Adıyamana gidip tövbe eder futbola
Umarım fbjk gibi takımlara karşıda duran toplarda 10 kişiyle girerler ceza sahasınayanlız konya geçen seneki gibi leş değil. ki o haliyle bile fb'den puanı almıştı. bu sene bildiğin zor deplasman olmuş.
Fio almadı değil Arsenal vermedi çingene pazarlığı yaptıkları için.Alakası olduğunu düşünmüyorum. Torreira'yı ikna etmek Gs'ye bir yönetici başarısıdır evet ama unutmamak lazım Torreira Fiorentina'yı beklemiş Fiorentina kendisini almadığı için bize gelmişti. Hatta iyi hatırlayalım biz Grilish'i alıyorduk son anda babası ekstra imza parasında artış istiyor o yüzden iptal oluyor sonra Fiorentina Amrabat'ın DK performansı da nedeniyle Torreira'yı almıyor maaşta falan anlaşamıyorlar herhalde öyle bize geliyor.
Yapmayalım arkadaş Erden Timur şu ankilerden çok daha iyi iş çıkarırdı. Ama onu da sanki her şeyi yaparmış gibi lanse etmeyelim sonra ileride bu adam başkan olduğunda yine imkansız isimler yazılıp Erden Timur ikna eder diye sonra olmayınca adama sallanacak.ya diyorum ki 30 milyon euroluk adamı 6 milyona bitirmiş adam.
diyor ki fofana only milan demiş.
yaw işte erden olsaydı fofana onyl gala derdi 15-18 m euro'ya sana gelirdi.
anlatamadık yau. :d
Ziyech'i de sokmadığına göre hoca açık ve net mesajı vermiş oldu.
yanlız konya geçen seneki gibi leş değil. ki o haliyle bile fb'den puanı almıştı. bu sene bildiğin zor deplasman olmuş.
Ozaman neden adam gibi top oynamiyoruzBelki kadrodan memnundur hocam
Aklımızda bir iki evki vr elbet.Bu maça göre sizce hangi mevkiye transfer yapılmalı?