Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncuların hangi rakamlara hangi takımlara gittiğini biliyorum.

erden timur olmasaydı torriera 6 milyon euro'ya sana gelmeyecekti, 12 m euro'ya x takıma gidecekti.

orada yöneticilik kabiliyeti/oyuncu ikna kabiliyeti devreye girecekti işte.
Alakası olduğunu düşünmüyorum. Torreira'yı ikna etmek Gs'ye bir yönetici başarısıdır evet ama unutmamak lazım Torreira Fiorentina'yı beklemiş Fiorentina kendisini almadığı için bize gelmişti. Hatta iyi hatırlayalım biz Grilish'i alıyorduk son anda babası ekstra imza parasında artış istiyor o yüzden iptal oluyor sonra Fiorentina Amrabat'ın DK performansı da nedeniyle Torreira'yı almıyor maaşta falan anlaşamıyorlar herhalde öyle bize geliyor.

Hâlâ orta saha diyorsunuz yav. 18 milyona kazığı soktular işte yetmedi mi? Bunların yapacağı transfer kulübe ihanet olur ancak. Escobar gibi parayı yakıyorlar.
Ben istemiyorum transfer falan defolup gitsinler yeter.

Alakası olduğunu düşünmüyorum. Torreira'yı ikna etmek Gs'ye bir yönetici başarısıdır evet ama unutmamak lazım Torreira Fiorentina'yı beklemiş Fiorentina kendisini almadığı için bize gelmişti. Hatta iyi hatırlayalım biz Grilish'i alıyorduk son anda babası ekstra imza parasında artış istiyor o yüzden iptal oluyor sonra Fiorentina Amrabat'ın DK performansı da nedeniyle Torreira'yı almıyor maaşta falan anlaşamıyorlar herhalde öyle bize geliyor.
abi bildiğin farklı dillerde yazışıyoruz ya. ben kendimi sana anlatamadım. özür dilerim. boşver.

Zaha konusu hızlıca netleşse harika olur yerine rotasyona orta halli bir kanat oyuncusu alsak bile kafi. Sadece sorun çıkarmadan oyuna atabileceğimiz bir oyuncu fark yaratır.

Yalnız ligin başında hiç formda ve motive değilken ve bazı oyuncular henüz adapte olmamışken alınan şu 6 puan altın değerinde

Fio almadı değil Arsenal vermedi çingene pazarlığı yaptıkları için.

Torreira ona rağmen Fio’ya gitmek istiyordu, sonrasında ikna ettik.

Veli’nin dediği doğru, Fio alsa 10a falan alacaktı.

ya diyorum ki 30 milyon euroluk adamı 6 milyona bitirmiş adam.

diyor ki fofana only milan demiş.

yaw işte erden olsaydı fofana onyl gala derdi 15-18 m euro'ya sana gelirdi.

anlatamadık yau. :d
Yapmayalım arkadaş Erden Timur şu ankilerden çok daha iyi iş çıkarırdı. Ama onu da sanki her şeyi yaparmış gibi lanse etmeyelim sonra ileride bu adam başkan olduğunda yine imkansız isimler yazılıp Erden Timur ikna eder diye sonra olmayınca adama sallanacak.

yanlız konya geçen seneki gibi leş değil. ki o haliyle bile fb'den puanı almıştı. bu sene bildiğin zor deplasman olmuş.

taş gibi durdular
alanları iyi kapadılar
topa hep çift hamle yaptılar
stoperleri zayıf sadece

ndaoyu sağbek yapmış adam 😂

çamdalıyı takip etmek gerek
gsliydi zaten diye hatırlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt