Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
vay be amcasına ayrı yeğenine ayrı
hayır bu herif hüseyin üneş eski erzurum başkanı
abisi erzurumda tdydi bu başkanken
yanlış info
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay be amcasına ayrı yeğenine ayrı
evet öyleymiş tam sen yazarken farkedip sildim. bizimkilerin de fb taktikleri yapmaya başlaması sinirimi bozmaya başladı, neden uyduruyorlar bunları yav.hayır bu herif hüseyin üneş eski erzurum başkanı
abisi erzurumda tdydi bu başkanken
yanlış info
çapraz koparmış. inanılır gibi değil.Locko Locko diye diye nazar mı değdirmişiz? Aşil mi ne koparmış eleman...
filitrelicardi.yalnız icardi sezona aşırı iyi girdi yaw fizik olarak
rabbim sakatlık bela vermesin 40 gol katkısı yapacak inş
İki gün önce ilk 11 e yazmıştım.Locko Locko diye diye nazar mı değdirmişiz? Aşil mi ne koparmış eleman...
devre arası foruma baktım okan hoca çarmıha gerilmişti.
eleştirilecek şeyler var ama ipin ucunu kaçırmış vaziyetteyiz. çok negatif herkes.
İpin ucunu kaçıran okan buruk.
Rezil bir oyun vardı sahada.Maçın sonlarına doğru yaptığı değişiklerle çorba yapıyor takımı.Çıldırdım maçı izlerken.icardi olmasın bu çok övülen batsla şampiyonluk hayal.Bu Adamıda yanlış kullanıyor..Geçen hafta gol atması bunu değiştirmiyor.Eğerki batsı sokacaksan icardiyi çıkaracaksın arkadaş.Bats pas konusunda son derece sıkıntılı dağınık bir adam.
Okan buruk çok ciddi hatalar yapıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takım harbiden ölü bitik oynasa tamam diyeceğim ama cidden o kadar kötü değiliz geçtiğimiz iki sezona göre daha iyi başladık hatta daha kondisyon yükseldikçe toparlarızdevre arası foruma baktım okan hoca çarmıha gerilmişti.
eleştirilecek şeyler var ama ipin ucunu kaçırmış vaziyetteyiz. çok negatif herkes.
Alın şu adamı gelin.
Sistemi tamamlayacak olan da Sara'nın kendi mevkisinde gerçek oynamasini sağlayacak olan da bu tip transfer.
Bu sene maclara basladi 4 maçta oynayıp 1 gol atmış.
Daha neyi bekliyoruz ki puzzle'ın eksik parçası...