Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize iki üc tane jelert gibi hizli dinamik herifler bulun isterse uganda liginden olsun cok para harcamaya gerek yok

devre arası foruma baktım okan hoca çarmıha gerilmişti.

eleştirilecek şeyler var ama ipin ucunu kaçırmış vaziyetteyiz. çok negatif herkes.

İpin ucunu kaçıran okan buruk.
Rezil bir oyun vardı sahada.Maçın sonlarına doğru yaptığı değişiklerle çorba yapıyor takımı.Çıldırdım maçı izlerken.icardi olmasın bu çok övülen batsla şampiyonluk hayal.Bu Adamıda yanlış kullanıyor..Geçen hafta gol atması bunu değiştirmiyor.Eğerki batsı sokacaksan icardiyi çıkaracaksın arkadaş.Bats pas konusunda son derece sıkıntılı dağınık bir adam.
Okan buruk çok ciddi hatalar yapıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İpin ucunu kaçıran okan buruk.
Rezil bir oyun vardı sahada.Maçın sonlarına doğru yaptığı değişiklerle çorba yapıyor takımı.Çıldırdım maçı izlerken.icardi olmasın bu çok övülen batsla şampiyonluk hayal.Bu Adamıda yanlış kullanıyor..Geçen hafta gol atması bunu değiştirmiyor.Eğerki batsı sokacaksan icardiyi çıkaracaksın arkadaş.Bats pas konusunda son derece sıkıntılı dağınık bir adam.
Okan buruk çok ciddi hatalar yapıyor.

Maç rahata girmeden o hamleyi yapamaz. Rakip beraberliği yakalasa bahsettiğin değişiklikten sonra bu sefer ağzına sıçarlar adamın işte.
Maç rahata gider diğer maç daha mühimdir falan anca öyle olur o dediğin.

Klasik sezon başı yalpalamasını yaşıyoruz. Düzelir birkaç haftaya 11 de oyunda

Geçen seneki kadroyla şampiyonlar ligi ve ligte ön alanda baskı, şok presli müthiş top oynadıktan sonra bu sene Torreira yanına Fofana, Anguissa gibi güçlü ortasahalar alınsa neler neler yapmazdı bu takım. 20 milyon bütçen ve koca 2 ayın varken bu yapılmayan transfere gel de kederlenme of ki ne of. En az Şampiyonlar liginde çeyrek final yapardık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

devre arası foruma baktım okan hoca çarmıha gerilmişti.

eleştirilecek şeyler var ama ipin ucunu kaçırmış vaziyetteyiz. çok negatif herkes.
Takım harbiden ölü bitik oynasa tamam diyeceğim ama cidden o kadar kötü değiliz geçtiğimiz iki sezona göre daha iyi başladık hatta daha kondisyon yükseldikçe toparlarız

Orta saha alın hocama. Bek getirin oradan.

Yönetim transfere gerek yok dedikçe hoca Yunus, Barış, Kerem dışındaki tüm kanatları küstürüp “bakın elimde kanat yok” diyerek transfer yaptıracak herhalde aksi halde kenarda Yusuf, Ziyech varken maçın sonunda Jelert’in sağ açık oynamasının başka açıklaması yok

Zaha gitsin, kerem kalsın hoca kereme seni 11 oyuncusu olarak düşünüyorum bu sezon desin kafasını rahatlatsın keremin arkasına bir transfer yapalım. Çünkü keremin kafası rahatken bu ligde her türlü gol asist katkısı veriyor ve ıcardı keremle oynamayı seviyor. O yüzden benim düşüncem böyle katılmayanada bişey demem.

Alın şu adamı gelin.

Sistemi tamamlayacak olan da Sara'nın kendi mevkisinde gerçek oynamasini sağlayacak olan da bu tip transfer.

Bu sene maclara basladi 4 maçta oynayıp 1 gol atmış.

Daha neyi bekliyoruz ki puzzle'ın eksik parçası...

Bence de hiç düşünmeden alınmalı. Jelert ile müthiş dinamizm katarlar takıma.

Psg'de 9 tane orta saha var. 50 falan mı istiyorlar niye bu çocuğa salça olmuyoruz anlamıyorum. Chelsea desen dünya orta saha var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt