Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.410
- 47.951
- 4.933
jelert stili 2 tane daha adam alırsak belki bunların ikisi de os olmalı.Zamanla olur ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jelert stili 2 tane daha adam alırsak belki bunların ikisi de os olmalı.Zamanla olur ya.
sebep nedir rtş.
neden istenmeyen adam oldu bu
La liga 2 gün para dağıttı.goretzka'yı alın 15 dk'da
Senin yaptığın eleştiri işte, ben de benzer görüşlerdeyim. İpin ucunu kaçıranlardan kastım kovulmalı, şımardı, 2 yıldır oyuncular taşıdı aklına ne gelirse. Hoca yönetime destek olmaya başladığından beri destekleyesim gelmiyor çoğu konuda fakat bu derece keskin yorumlar da hakkı değil.İpin ucunu kaçıran okan buruk.
Rezil bir oyun vardı sahada.Maçın sonlarına doğru yaptığı değişiklerle çorba yapıyor takımı.Çıldırdım maçı izlerken.icardi olmasın bu çok övülen batsla şampiyonluk hayal.Bu Adamıda yanlış kullanıyor..Geçen hafta gol atması bunu değiştirmiyor.Eğerki batsı sokacaksan icardiyi çıkaracaksın arkadaş.Bats pas konusunda son derece sıkıntılı dağınık bir adam.
Okan buruk çok ciddi hatalar yapıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Futbolu salmiş.sebep nedir rtş.
Bayern içeride her sene hoca yiyen horozları dağıtmaya çalışıyor. Kimmich’i de postalamak için uğraşıyorlardı, muhtemelen 1-2 sene içinde kadronun tamamını değiştirmiş bir Bayern olur.sebep nedir rtş.
Mertens varken Sara'nın oyundan çıkmasına hiçbir mana veremedim