Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İpin ucunu kaçıran okan buruk.
Rezil bir oyun vardı sahada.Maçın sonlarına doğru yaptığı değişiklerle çorba yapıyor takımı.Çıldırdım maçı izlerken.icardi olmasın bu çok övülen batsla şampiyonluk hayal.Bu Adamıda yanlış kullanıyor..Geçen hafta gol atması bunu değiştirmiyor.Eğerki batsı sokacaksan icardiyi çıkaracaksın arkadaş.Bats pas konusunda son derece sıkıntılı dağınık bir adam.
Okan buruk çok ciddi hatalar yapıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin yaptığın eleştiri işte, ben de benzer görüşlerdeyim. İpin ucunu kaçıranlardan kastım kovulmalı, şımardı, 2 yıldır oyuncular taşıdı aklına ne gelirse. Hoca yönetime destek olmaya başladığından beri destekleyesim gelmiyor çoğu konuda fakat bu derece keskin yorumlar da hakkı değil.

2 maç kazandık
ikisinide Futbolcular sayesinde
td dokunuşu göremedik

futbolcular 2
okan 0

Sara uzaklardan bir tane yaslarsa kredisi ve güveni artar ondan sonra da kendini bulur delici bir ortasaha olacaktır.

Çekin şu goretzkayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mertens varken Sara'nın oyundan çıkmasına hiçbir mana veremedim

Bu değişiklik alışkanlık haline gelicek. Okan Hoca malesef ezber değişiklik yapmayı seviyor. Bu sene bol bol Mertens-Batshuayi değişikliği izleriz. Mesela İcardi-Batshuayi yapmak yerine Mertens-Bastshuayi yapar hep

Ndiaye gibi oyuncu lazım diyoruz ya
Bizzat ndiayeyi alalım
Boştaymış hem yaşı da 33
Geçen sene fb maçında da bizim maçlarda da izledik hala bitmemiş temposu salmamış

Hem 14 yabancının 2si tribüne gidecek orda da sorun yaratmaz

Para yoksa,oyuncu da bulunamıyosa al getir işte

Ha yok saol derseniz yine kelepir lusamba var alanyalı aynı ndiaye gibi o da olur

Sadece şu tip bir oyuncu almak bile defoları biraz örtecek,geçişi az yiyicen,topu driblingle taşıyabilicen,pres mi yapmak istiyosun onu da yapabilicen

Uzun zamandır hiç bi futbolcunun gelmesini Goretzka kadar istememiştim nolur gelsin :cry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt