- 18 Temmuz 2009
- 81.730
- 238.665
- 5.093
Geçen sene 3e almadığımız herifi 10 verip alacak değiliz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erkek adamın izleyeceği şeylere benzemiyor pekCemrem'in izlediği videolar sıkıntılı yav![]()
gardaş ben sivaslıyım murat hataylı ne yogasından bahsediyorsunAbi yoga yapmiyor musunuz ?
Niye yoga yapalım ulanAbi yoga yapmiyor musunuz ?
Partey Torera yanına yıllardır aradığımız adam olur ama akıllarına bile gelmez.bugün bir yabancı kaynakta arsenal'in thomas partey'i göndereceği haberini okudum. sözleşmesine 1 yıl kalmış bir isim. ancak ligin ilk maçında 90 dk oynamış sanırım.
arsenal'den bugüne kadar alınıp da katkı vermeyen topçu olmadı aslında, keşke alabilsek![]()
Uçuk olmayan bir maliyetle alma imkanı varsa direkt indireceksin, dertlerin önemli bir kısmı hallolur.bugün bir yabancı kaynakta arsenal'in thomas partey'i göndereceği haberini okudum. sözleşmesine 1 yıl kalmış bir isim. ancak ligin ilk maçında 90 dk oynamış sanırım.
arsenal'den bugüne kadar alınıp da katkı vermeyen topçu olmadı aslında, keşke alabilsek![]()
arsenal ile genel alış verişimiz gayet iyi aslında. network de vardır muhtemelen.Partey Torera yanına yıllardır aradığımız adam olur ama akıllarına bile gelmez.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzlemeyi tercih ediyorum.Abi yoga yapmiyor musunuz ?