Geçen sene 3e almadığımız herifi 10 verip alacak değiliz.

erkek adamın izleyeceği şeylere benzemiyor pekCemrem'in izlediği videolar sıkıntılı yav![]()
gardaş ben sivaslıyım murat hataylı ne yogasından bahsediyorsunAbi yoga yapmiyor musunuz ?
Niye yoga yapalım ulanAbi yoga yapmiyor musunuz ?
İngiliz veya İskoç filmlerinde ki erkekler gibi sandın bizi
Bizi rahatlatanlar koşu mangal ve kum torbası yumruklamak gibi aktiviteler ulan 
Partey Torera yanına yıllardır aradığımız adam olur ama akıllarına bile gelmez.bugün bir yabancı kaynakta arsenal'in thomas partey'i göndereceği haberini okudum. sözleşmesine 1 yıl kalmış bir isim. ancak ligin ilk maçında 90 dk oynamış sanırım.
arsenal'den bugüne kadar alınıp da katkı vermeyen topçu olmadı aslında, keşke alabilsek![]()
Uçuk olmayan bir maliyetle alma imkanı varsa direkt indireceksin, dertlerin önemli bir kısmı hallolur.bugün bir yabancı kaynakta arsenal'in thomas partey'i göndereceği haberini okudum. sözleşmesine 1 yıl kalmış bir isim. ancak ligin ilk maçında 90 dk oynamış sanırım.
arsenal'den bugüne kadar alınıp da katkı vermeyen topçu olmadı aslında, keşke alabilsek![]()
arsenal ile genel alış verişimiz gayet iyi aslında. network de vardır muhtemelen.Partey Torera yanına yıllardır aradığımız adam olur ama akıllarına bile gelmez.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzlemeyi tercih ediyorum.Abi yoga yapmiyor musunuz ?
Hakkıdır