- 31 Ağustos 2021
- 69.280
- 49.613
- 3.258
şu video sekansını yaratıp düşünen ya hakikaten ruh hastası ya da cidden dahi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adama kimse birşey demiyor parasiyla susturuyor milleti bizim stada bilmem kaç kişiyle gidiyor bizim baskanda yalandan delikanlıysan ben burdayım diyor.Ben halen bizim Kadıköy'e giderken kalabalık gitmemiz gerektiğini düşünüyorum.ya adamın takımı 2-0 önde, maç oynanırken SAHAYA GİRİYOR.
anadolu kulüpleri "ali koç'a yapılan saldırıyı kınıyoruz" diye patır patır açıklamalar yapıyor.
insanın aklı ile dalga geçiyor bu ülke. çıldıracağım yaw :d
Ali stada geldiginde dursun stattaymis sanirimAdama kimse birşey demiyor parasiyla susturuyor milleti bizim stada bilmem kaç kişiyle gidiyor bizim baskanda yalandan delikanlıysan ben burdayım diyor.Ben halen bizim Kadıköy'e giderken kalabalık gitmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Yav avatarın çok düzgün de sanki Yaprak'ımBu kadar ahlaksız ve rezil paylaşımdan sonra gerçek mahlasıma dönmem mümkün değil.
Kurumumda belli saygınlığı olan bir çalışanım.
O zaman bizim başkan boş yapmış.Her duruma hazırlıklı olmak gerekir bu tür durumlarda ortam bu saatten sonra normallesmez çünkü karşımızdaki ler kapı arkası işlerle şampiyonluk almaya çalışıyor.Ali stada geldiginde dursun stattaymis sanirim
Yav avatarın çok düzgün de sanki Yaprak'ım
![]()
Galatasaray, Trabzonspor'dan Batista Mendy ile ilgileniyor. (Foot Mercato)Trabzon Koreli çocuğu almış, şu işi bir biz yapamadık. Potansiyelli, 1 yıl sözleşmesi kalmış mis gibi adam.
Her an şundan yaşanacak diye korkuyorum
Bu şekilde olmasa da bence takas ile yapılabilir görünüyor. Mendy'de 13-14. yabancı olarak rahatlıkla değerlendirebileceğiz bir isim olur. Yıllık maaşı ne kadar? 1 milyondan fazla değildir sanırım.Yusuf demir + Sergio + Halil = mendi