Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya adamın takımı 2-0 önde, maç oynanırken SAHAYA GİRİYOR.

anadolu kulüpleri "ali koç'a yapılan saldırıyı kınıyoruz" diye patır patır açıklamalar yapıyor.

insanın aklı ile dalga geçiyor bu ülke. çıldıracağım yaw :d

ya adamın takımı 2-0 önde, maç oynanırken SAHAYA GİRİYOR.

anadolu kulüpleri "ali koç'a yapılan saldırıyı kınıyoruz" diye patır patır açıklamalar yapıyor.

insanın aklı ile dalga geçiyor bu ülke. çıldıracağım yaw :d
Adama kimse birşey demiyor parasiyla susturuyor milleti bizim stada bilmem kaç kişiyle gidiyor bizim baskanda yalandan delikanlıysan ben burdayım diyor.Ben halen bizim Kadıköy'e giderken kalabalık gitmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Bu kadar ahlaksız ve rezil paylaşımdan sonra gerçek mahlasıma dönmem mümkün değil.

Kurumumda belli saygınlığı olan bir çalışanım.
Yav avatarın çok düzgün de sanki Yaprak'ım :D
20091.jpg

Yusuf demir + Sergio + Halil = mendi
Bu şekilde olmasa da bence takas ile yapılabilir görünüyor. Mendy'de 13-14. yabancı olarak rahatlıkla değerlendirebileceğiz bir isim olur. Yıllık maaşı ne kadar? 1 milyondan fazla değildir sanırım.

İlk Bjk maçını izlemiştim, çok başarılıydı ama sonra Abdullah Avcı ile stoper-orta saha derken devreleri yandı.

Mendy de olur demirspordami su zencide olur fazla maliyete girmeden birini takasla cozsek super olacak

Son düzenleme:
Basaksehire Dubois'yi belese alip maasini tüm karsilarsaniz, size belese Yusuf Demiri kiralariz diye teklif yapalim.

Yusufu hoca oyuna falan almaz. En iyisi bir sene Istanbul'da kalip oynasin. Eyüpspor da olabilir aslinda. Nerde oynama sansi fazlaysa, bir sene oraya gitsin. Kendini orda gösterirse, bize geri dönmeyi istemezse bile zarar yapmadan satariz cocugu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt