Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau, Oliveira, Dubois, Zaha, Kerem, Bardakçı(haber doğruysa Arabistan'a 13-15 milyon civarına) gidiş= Damsgard, Emirhan İlkhan, Ahmetcan Kaplan, Serdar Saatçi, Kristiansen, Tessmann geliş şeklinde bir değişim hem yaş ortalaması hem de takım maaşını biraz aşağı çekme olarak iyi olabilir gibi geliyor. Tabi bunun yapılacağına pek inanmıyorum.

Ahmetcanı zaten 10 milyona aldılar

Serdar saatçi içinde en az 7-8 isterler. Sonuçta Portekiz takımı kolay topçu çıkaramazsın oradan. Yani saydığın paket aşağı yukarı 25-26 milyon renktaş
Ahmetcan'ı aldıktan sonra 2 tane ciddi sakatlık geçirdi o yüzden aldıklarından daha ucuza bırakabilirler herhalde. Serdar Saatçi'yi bilmiyorum ama o olmazsa Cenk Özkaçar denenebilir ki o ucuzdur herhalde.

Yakup, ali, nevzat, kaya, burcanhan bunların 100 haberinden 99.999 tanesi götten sallama yalan bilgiler

Bu işin sonunda Rabiot’da o ana varken transfer dönemi bittiğinde Rabiot Y gibi ortada kalır.

Avrupası, Türkiyesi, Arabistanı bitsin bu çile bir an önce, övecez mi sövecez mi bakalım, bir an önce Gsda transferin bittiği günler gelir umarım

Bu işin sonunda Rabiot’da o ana varken transfer dönemi bittiğinde Rabiot Y gibi ortada kalır.
Transfer dönemi bittiğinde +1 ay daha bazı ülkeler sözleşme imzalayabiliyordu.
Ş.ligi falan umursadığını zannetmiyorum doyacağı kadar doydu herif.
Keriz kulübün biri zorda kalıp domalacak işte, beklentileri transferin son haftası ile başlayan süreçte bir yerlere çakmak.

Transfer dönemi bittiğinde +1 ay daha bazı ülkeler sözleşme imzalayabiliyordu.
Ş.ligi falan umursadığını zannetmiyorum doyacağı kadar doydu herif.
Keriz kulübün biri zorda kalıp domalacak işte, beklentileri transferin son haftası ile başlayan süreçte bir yerlere çakmak.
Doğru arapların dönemi ekim ayına kadar sürüyordu galiba. Oraya gidebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt