Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakup Çınar: "Kerem Aktürkoğlu'nun Spartak Moskova tranferine 2-3 gün içinde karar vermesi gerekiyor. Kerem'in Rusya macerası 2-3 gün içinde belli olacak. Transfer gerçekleşirse Galatasaray 14 milyon Euro kazanacak."
Hadi birader hadi bekleme yapma. Para lazım.

Toureyi alirsak herif öglen basketbol da Center olarak oynar, aksam mac olursa ordada stoper olarak. Bir tasla iki kus

Yasin' in alınmasını en başından beri isteyenlerdenim ama 18 yaşında çocuğu direkt stopere atmak riskli olur, orası tecrübe ister. Önce ağırlıklı olarak solbek rotasyonuna katılır, ihtiyaç halinde nadiren stoper oynar; zamanla da tümüyle stopere yerleşir diye tahmin ediyorum. Zaten solbek performansı stoperliğinden daha çok beğeniliyor şu ana kadar.

Hadi birader hadi bekleme yapma. Para lazım.
1723564611305.webp

Yasin' in alınmasını en başından beri isteyenlerdenim ama 18 yaşında çocuğu direkt stopere atmak riskli olur, orası tecrübe ister. Önce ağırlıklı olarak solbek rotasyonuna katılır, ihtiyaç halinde nadiren stoper oynar; zamanla da tümüyle stopere yerleşir diye tahmin ediyorum. Zaten solbek performansı stoperliğinden daha çok beğeniliyor şu ana kadar.
abi atacaksın 18 yaşındaki veledi o parayı veriyorsak.

Şahsen benim kadro tercihim de 22- 30 yaş arası olur. 18 lik çocuğun en azından 2 3 sene öğreneceği çok şey var.

Direk 11'e yerli stoper olacaksa Ahmetcan Kaplan olur isim. Yasin'i isterim 4 milyona hem sol stoper hem sol beki yedekler ama 11 için stoperde eksikleri var. En büyük eksisi Emin'de olan yeterli sertliği yok stoper için.

Atmaya atarsın, tutarsa ne ala. Ancak bu seviyede bir takımda ana plan olmamalı. Solbekte de ihtiyaç olduğu için her iki mevki rotasyonuna düşünmek daha doğrudur şimdilik.

Bu parayı veriyorsak dediğin, 18 yaşında mevcut stoperleri kesebilecek seviyede olsa zaten çoktan çift haneleri görürdü; yerli-yabancı da fark etmez hani...

Cenk Özkaçar'ın bir kaç Valencia maçını izlediğimde gayet iyi oynuyordu direkt oynayabilecek bir tecrübesi var ama Apo'nun yaptıklarını yapamaz oyun kurulumu vs. kesiciliği iyi.

İzlediğim maçlarda vasat bulsam da genelde beğenilen ve istatistikleri iyi olan Emirhan Topçu denenebilir demiştim; Okan Hocanın da oyuncuyu RS döneminden bildiği ve istediği söyleniyordu. Eldeki üç stoper kalsa bile lüks olmazdı; Kaan' ı stoper rotasyonunda saymasak da olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt