Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.583
- 109.412
- 4.878
Roma'dan diawara haberi düşmedi mi hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma'dan diawara haberi düşmedi mi hala
Alakasız ama mantıklı geldiGelmesin Kerem küsüyor
sallamayalım alper admin10 milyon euro'dan daha az paraya alinabilecek orta saha sovalyeleri:
Ayman Kari
Noah Sadiki
Rassoul Ndiaye
Romeo Anane
Mahamadou Diawara
scout ekibi diye birsey var onlar ne diye duruyor? Isterseler bir 5-10 tane daha yazarlar madem cok para kalmadi veya pahali/yuksek maasli oyuncu artik istenmiyor bu saatten sonra, sunlardan birini alip da yoluna devam edebilirsin demi? Gidip Trabzon'dan oyuncu bakmaya luzum yok.
Geçen sezon Real Madrid oynuyordu.Bu ne yhaw
Böyle oynayan takım varmı heis gezegende
Trabzona sarayı versek mendi+ozanı verirler mi
Sallanmis nesallamayalım alper admin
Size kötü bi haberim var yönetim ortasaha almayı düşünmüuyor
Yönetici kafası:10 milyon euro'dan daha az paraya alinabilecek orta saha sovalyeleri:
Ayman Kari
Noah Sadiki
Rassoul Ndiaye
Romeo Anane
Mahamadou Diawara
scout ekibi diye birsey var onlar ne diye duruyor? Isterseler bir 5-10 tane daha yazarlar madem cok para kalmadi veya pahali/yuksek maasli oyuncu artik istenmiyor bu saatten sonra, sunlardan birini alip da yoluna devam edebilirsin demi? Gidip Trabzon'dan oyuncu bakmaya luzum yok.
Size kötü bi haberim var yönetim ortasaha almayı düşünmüuyor
Yönetici kafası:
-Türkiyeye gelmeye ikna etmekle uğraşmayız
-Ligimizi tanıyor
-Elin gavuru kazanacağına trabzonumuz kazansın, en azından parasını geciktirirsek uefaya falan gitmezler
Geri geri koşup rakip karsilamak zor iş üstat. Ben halisahada geri geri kosarken kolumun üstüne düşüp kirmistimGörüntüden anlaşılmıyor da Davinson'u galiba uyuşturucu iğneyle indiriyorlar. Normal bir düşüş değil yani.
Kendi dusunceni mi aktardin? Yoksa bende oyle dusunuyorum da.Size kötü bi haberim var yönetim ortasaha almayı düşünmüuyor