Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.807
- 20.492
- 2.193
Hayri ahbabımın niyetini sorgulayanla külahları değişirizMendy e 10m verenin iyi niyetinden şüphe duyarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri ahbabımın niyetini sorgulayanla külahları değişirizMendy e 10m verenin iyi niyetinden şüphe duyarım
4-4-2 baklava için de güzel bir kadromuz var aslında. Ya hocam şu 4-2-3-1 takıntısından bi vazgeçse güzel şeyler denemek için çok şansımız var.
——————Muslera——————
Jelert—Sanchez—Nelsson—Köhn
—————Kaan Ayhan—————
———Torreira——G. Sara————
——————Mertens——————
———Barış Alper—İcardi————
Rakiplere 2-3 seneye Allah’im Galatasaray mı bu? dedirtirGoretzka Torreira Rabiot
Allah'ım Juventus mu??!
gelmedi dostum başka soruİlkay gelmedi mi daha ?
Bu ne yhaw
Böyle oynayan takım varmı heis gezegende
Verip alalım 2 böbrek parasıDorgu 30 milyon.
kadro ve öneri işini rafa kaldıralım derim rengim
Hoca kendi söyledi istediğim oyuncular alındı diye.. birilerine b.k atacaz diye hala yalan söylüyorsunuz.Okan Hoca gecen sene sadece Rashica'nin alinmasini istedi; yönetim gitti Tete, Zaha ve Ziyech'i aldi.
Ilk yapılması gereken Oliveira'nin yerine bir 8 numara transferiyken bu transfer icin son güne kadar beklendi ve Ndombele alindi. Bonservis limiti vardi demek sadece bir bahane; limiti olan birçok kulüp zorunlu satin alma maddesiyle oyuncu kiralayıp limit sorununu bir sekilde hallediyor.
Boey satıldı yerine adam alınmadı. Sol bek lazımken son güne kadar beklenip Avrupa listesine eklenmedi.
Kim ne derse desin gecen sene berbat bir transfer sezonu gecirdik.
Bu seneki transferler icinde Okan Hocayı eleştirmek bence doğru degil. Yönetim hocanın istegi oyuncuları alamayıp hocanın isini zorlastiriyor bence. Transfer sezonunun başında hocanın transfer listesinde Jelert ve Sara'nin oldugunu hiç sanmıyorum.
vermiyor diye bir şey yokVermiyor olm hoca napalım.
Hoca birini sevmiyor sonrasında da türlü bahanelerle koymuyor takıma. Oyuncuların defolarını giderici yapıları savunuyorum hep ama olmuyor.
Bu sene de vermeyecek yani boşa beklemeyelim.
Bu sene şampiyonluk çok önemliBu sene şampiyon olursak üzülecek kişiler var.
Geçen sene İcardi gol attıkça da üzülüyorlardı. Tüh ulan nasıl b.klayacağım şimdi diye