Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 milyon+dubois+dervişoğlu iyi bir teklif olur mendy için İlkay kendisi dedi bir gün gelsem de bu yaz değil diye mendy-sol bek ve Zaha giderse yerine sol kanat takviyeleri yeterli olur

4-4-2 baklava için de güzel bir kadromuz var aslında. Ya hocam şu 4-2-3-1 takıntısından bi vazgeçse güzel şeyler denemek için çok şansımız var.

——————Muslera——————
Jelert—Sanchez—Nelsson—Köhn
—————Kaan Ayhan—————
———Torreira——G. Sara————
——————Mertens——————
———Barış Alper—İcardi————

Bu ne yhaw
Böyle oynayan takım varmı heis gezegende

Mendy e 10m verenin iyi niyetinden şüphe duyarım

1724062365903.gif

Bize bir uçurtma kanat, bir solungaç bek, bir de osurtmaç orta saha lazım

Okan Hoca gecen sene sadece Rashica'nin alinmasini istedi; yönetim gitti Tete, Zaha ve Ziyech'i aldi.
Ilk yapılması gereken Oliveira'nin yerine bir 8 numara transferiyken bu transfer icin son güne kadar beklendi ve Ndombele alindi. Bonservis limiti vardi demek sadece bir bahane; limiti olan birçok kulüp zorunlu satin alma maddesiyle oyuncu kiralayıp limit sorununu bir sekilde hallediyor.
Boey satıldı yerine adam alınmadı. Sol bek lazımken son güne kadar beklenip Avrupa listesine eklenmedi.
Kim ne derse desin gecen sene berbat bir transfer sezonu gecirdik.
Bu seneki transferler icinde Okan Hocayı eleştirmek bence doğru degil. Yönetim hocanın istegi oyuncuları alamayıp hocanın isini zorlastiriyor bence. Transfer sezonunun başında hocanın transfer listesinde Jelert ve Sara'nin oldugunu hiç sanmıyorum.
Hoca kendi söyledi istediğim oyuncular alındı diye.. birilerine b.k atacaz diye hala yalan söylüyorsunuz.

Bu sene şampiyon olursak üzülecek kişiler var.

Geçen sene İcardi gol attıkça da üzülüyorlardı. Tüh ulan nasıl b.klayacağım şimdi diye

10 milyon euro'dan daha az paraya alinabilecek orta saha sovalyeleri:

Ayman Kari
Noah Sadiki
Rassoul Ndiaye
Romeo Anane
Mahamadou Diawara

scout ekibi diye birsey var onlar ne diye duruyor? Isterseler bir 5-10 tane daha yazarlar madem cok para kalmadi veya pahali/yuksek maasli oyuncu artik istenmiyor bu saatten sonra, sunlardan birini alip da yoluna devam edebilirsin demi? Gidip Trabzon'dan oyuncu bakmaya luzum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt