Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barça ispanyol medyası üzerinden fena oynuyor İlkay'a gitmesi için. Haberleri kasıtlı servis ettiriyor pes etsin diye. İlkay'ın bu cendereden galip ayrılacağını ve takımda kalacağını düşünüyorum.

Mertens
Toreyra-Mendi

Vs

İlkay
Fred-Ismail

Vs

Rafa
Jetson-Muhtari

Olsaydı İlkay'ı nef ten 2 ev ile ikna eder parçalıyı giydirirdi.

Ekli dosyalar

• 1724065491751.webp
    1724065491751.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 28

ya bu yönetim ne ilkayı alabilir ne bu mendyi nede başkasını. Bunlardan hayır yok bize. Şamp ligine kalırsak ne mutlu

Pres oyununa uygun bir oyuncu degil, daha fazla statik biri.
Torreira'nın yanına pres yapacak adamdan çok alan tutacak adam daha iyi olmaz mı acaba diye düşünüyorum son zamanlarda? Çünkü bizim sıkıntımız Torreira ön alan presine katıldığında arka alanda olan boşluk o alanı tutacak biri daha iyi olmaz mı acaba bize? Geçen sene ilgilendiğimiz Parades çok iyi olurmuş mesela. Mertens zaten artık yaşı ve seneye olmayacağı belli o yüzden bizimde yen plana geçmemiz lazım çünkü Mertens'in gencini bulamayız. O yüzden alan tutucu ayağı da iyi, sırtı dönük top alan bir 6(Guido olabilirdi), önlerine pres ve hat kırıcı pasları ile Torreira ve skor üretecek, şut tehditi olan, ceza sahası koşuları yapacak, pasları ile tehdit yaratacak Sara ile çok daha dengeli ve iyi olabiliriz gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt