Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
Barça ispanyol medyası üzerinden fena oynuyor İlkay'a gitmesi için. Haberleri kasıtlı servis ettiriyor pes etsin diye. İlkay'ın bu cendereden galip ayrılacağını ve takımda kalacağını düşünüyorum.
Ne hastalik mis bi gecmedi, transfer hastaligi mi yoksa?
Sen önce 10 forma sözünü tut.ilkay'ın maaliyetinin %10'unu karşılayacağıma dair söz veriyorum
üst solunum yolu enfeksiyonuMaymun çiçeği fln olmasa bari
Ppniz çok güzelmiş üstadEstafurullah üstad , mesleğimin bir parçası sadeceGayet uysal ve sakin bir insanım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Torreira'nın yanına pres yapacak adamdan çok alan tutacak adam daha iyi olmaz mı acaba diye düşünüyorum son zamanlarda? Çünkü bizim sıkıntımız Torreira ön alan presine katıldığında arka alanda olan boşluk o alanı tutacak biri daha iyi olmaz mı acaba bize? Geçen sene ilgilendiğimiz Parades çok iyi olurmuş mesela. Mertens zaten artık yaşı ve seneye olmayacağı belli o yüzden bizimde yen plana geçmemiz lazım çünkü Mertens'in gencini bulamayız. O yüzden alan tutucu ayağı da iyi, sırtı dönük top alan bir 6(Guido olabilirdi), önlerine pres ve hat kırıcı pasları ile Torreira ve skor üretecek, şut tehditi olan, ceza sahası koşuları yapacak, pasları ile tehdit yaratacak Sara ile çok daha dengeli ve iyi olabiliriz gibi geliyor bana.Pres oyununa uygun bir oyuncu degil, daha fazla statik biri.