Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Gökhan ben anlamıyorum biri bi haber yapıyor ortalık yangın yeri. Onlara kalsa Rabiot ve Goretzka da geliyordu. Nerde abi Rabiot soruyorum sana?

Bakın tekrar söylüyorum biz transfer haberi vermeyi sevmiyoruz, bu dönemden nefret ediyoruz biz transfer gazetecisi değiliz.

arkadaslar bakin son kez soyluyorum galatasaray’in transferde en yetkili ismiyle konustum, ilkay ile kesinlikle ilgilenmediklerini soyledi bana. gokhan da birazdan kendi duyduklarini aktarir ama bana gelen son gelen bilgi bu.

İlkay-Bonservissiz
Goretzka- Kiralık (Zorunlu Opsiyon)
Kristiansen-Kiralık

Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez
Kristiansen
Torreira
İlkay
Goretzka
Barış
Kerem /Mertens
İcardi
Hocam sen iş bilen adamsın Gabriel Sara'ya yapılan yatırım bir kenara atılıp yedek bırakılma ihtimali 0. İlkay olur da üzerine Goreztka imkansız. Kristiansen çok mantıklı iş olur.

Çarşıdan aldım İlkay Florya'ya geldim Aytaç Kara.

İlkay-Bonservissiz
Goretzka- Kiralık (Zorunlu Opsiyon)
Kristiansen-Kiralık

Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez
Kristiansen
Torreira
İlkay
Goretzka
Barış
Kerem /Mertens
İcardi
Sara alınmış daha 2 orta saha transferi daha yazıyorsun 😑

Ikisinin toplam maliyeti ayrica Sara'dan daha fazla olur, biraz gercekci olalim.

ZLATAN --- İLKAY. İkisi de benzer şekilde Özbek döneminde adı geçen isimler. 15 günde bunla oyalanırız.

Bir modumuz daha transfer baronu olacağım ümidi ile açtığı bu nöbette, yönetim sayesinde transfer balonu olacak.

Ibrahim Hatip için gerçek bir Challenge Ilkay. Bence ne bizimkiler ikna edebilir ne de Ilkay bize gelmek ister gideceği yer arabistan olur gibi..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Şu an öyle bir zaman ki Galatasaray'ın İlkayla, İlkay'ın da Galatasarayla tam buluşması gereken an.

Barca belli ki Dani Olma vb. transferler için yer açmak adına yolları kesin olarak ayırmak istiyor. Flick de as planlarında olmadığını ama yedekte kalırsa durabileceğini söylemiş muhtemelen.

Bizim ise iyi kötü Manu- Bayern maçları ile Avrupa maceralarımızı anımsayıp Icardi, Sanchez, Torreira, Mertens gibi kalite Barış, Kerem, Abdülkerim gibi iyi potansiyele sahip bir kadromuz var.

İşin özü İlkay yıldız bir oyuncu olacağı ve Avrupa'da başarı hedefleyen bir kulübe dönerken biz de takıma yön verecek Hagivari bir oyuncuya sahip olacağız.

Şartlar ve ortam çok uygun. Bunu kaçırmayalım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt