Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.106
- 10.496
- 1.303
İlkay cityi ne yapacan yav kazanacağını kazandın zaten orda. Exten next olmaz gel buraya kral olursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma üstatHagi de barçadan gelmişti![]()
Paket açılmadı diyip 17’ye geri gönderelim diye düşünüyorum.Sara alınmış daha 2 orta saha transferi daha yazıyorsun
Ikisinin toplam maliyeti ayrica Sara'dan daha fazla olur, biraz gercekci olalim.
sl finali
Yapma üstat
sen de mi
Gelmez bu adam prim kasıyor anca
Bu uzun oynama işini biz sadece Konya maçında yapmadık mı? Normalde ne kadar baskı yersek yiyelim uzun topla çıkmıyoruz biz.
Fantasy oyunu degil bu Alpay, oyuncumuza en once sen sahip cikmalisin bizde geriden gelirizPaket açılmadı diyip 17’ye geri gönderelim diye düşünüyorum.
Faydalı olacağına inanmıyorum açıkçası

Biz geçen yıldaki gibi aşırı press yapmıyoruz. Okan hoca bu yıl takımı bayağı geniş alana yayıyor. En azından son iki lig maçında bunu gördüm. Bu sistemde pas kalitesi çok önemli. O yüzden İlkay tamda bu rol için biçilmiş kaftan. Ayrıca hiçte statik oyuncu değil. Gerekirse çok rahat ikili mücadelede goriyorİlkay bir şekilde transfer edilirse orta saha ağırlıklı bir takım oluruz, pas trafiği efektif hale gelir vs. Bu da sevgili Okan Hocamızı bozar, o yüzden de istemezse şaşırmam; orta saha da neymiş? Ya da merkezi Torreira-İlkay yapmaya kalkışabilir! Olmaz bu iş...
Şimdide tek seçenek araplar değilki GS (istanbul), Muhtemel ingiltere (manchester) falan var. O zaman ki gibi yaşayacagı yeride seçebilir.Tamamda kendin diyorsun, o zaman Barca secenegi vardi onunde simdi Barca'dan ayrilacak. Olmaz diyemeyiz bu durumda.
Canlı izleyen biri olarak maalesef Konya maçındaki görüntüsü bu yorumu doğruluyor fakat tek maç ile elenebilecek bir oyuncu kesinlikle değil. Hatay maçının ilk 10 dksında çok beğenmiştim. Atakları hep o yönlendirmişti. Sonraki dakilarda çok pasif kaldı.Paket açılmadı diyip 17’ye geri gönderelim diye düşünüyorum.
Faydalı olacağına inanmıyorum açıkçası
İlkay-Bonservissiz
Goretzka- Kiralık (Zorunlu Opsiyon)
Kristiansen-Kiralık
Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez
Kristiansen
Torreira
İlkay
Goretzka
Barış
Kerem /Mertens
İcardi
Bir forum üyemizin Fenerbahçeli bir onlyfansci birini takip ettigini tespit ettim @Kemalettin TANRIVERDİ
Torreira-İlkay olur diyorsun yani? Mertens' in yedeği olarak Batshuayi' yi mimlemiş bile; 4-3-3 filan düşünmüyordur hoca.Biz geçen yıldaki gibi aşırı press yapmıyoruz. Okan hoca bu yıl takımı bayağı geniş alana yayıyor. En azından son iki lig maçında bunu gördüm. Bu sistemde pas kalitesi çok önemli. O yüzden İlkay tamda bu rol için biçilmiş kaftan. Ayrıca hiçte statik oyuncu değil. Gerekirse çok rahat ikili mücadelede goriyor
Ben bu kaynağa inanırım arkadaş @Umut Işık